دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون اجتماعی وزارت بهداشت:

مجمع ملی سلامت با حضور رئیس جمهوری تشکیل می‌شود

معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: مجمع ملی سلامت فردا یکشنبه با حضور رئیس جمهوری تشکیل می‌شود و اعضای شورای سلامت کشور، مدیران استانی از وزارتخانه‌های مختلف، سازمان‌های غیر دولتی، انجمن‌های علمی و خیریه‌ها اعضای آن هستند.
کد خبر : 161770

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، محمد هادی ایازی افزود: مجمع ملی سلامت با هدف افزایش مشارکت بخش‌های مختلف دولتی و غیر دولتی تشکیل شده است. اعضای شورای سلامت کشور، اعضای شورای سلامت استان‌ها، انجمن‌های علمی و خیریه‌های حوزه سلامت در جلسات این مجمع حضور دارند و سیاست‌های سلامت هر سال در این مجمع سالانه اعلام می‌شود.


ایازی گفت: امیدواریم رئیس دولت به عنوان رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در هر دوره و همه ساله، سیاست سلامت را تعیین و به استانداران و فرمانداران و دیگر دستگاه‌های مرتبط ابلاغ کند.


وی افزود: مجمع ملی سلامت در کشورهای پیشرفته هم تشکیل شده است و جز تجربیات موفق در افزایش مشارکت بین بخشی به حساب می‌آید.


معاون اجتماعی وزارت بهداشت افزود: موضوع مهم این است که مدیران استانی مصوبات شورای سلامت کشور را اجرایی و زمینه‌های اجرای آن را فراهم کنند. از این جهت در مجمع ملی سلامت، رئیس جمهوری به عنوان رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی شرکت و سیاست‌های سلامت را به استانداران ابلاغ می‌کند.


ایازی به امضای تفاهمنامه بین وزارت بهداشت با وزارت آموزش پرورش در بحث مشارکت بین بخشی اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت با وزارت آموزش و پرورش در مورد بوفه مدارس تفاهم‌نامه‌ای را امضا کرده و قرار است پنج قلم از مواد خوراکی مضر مانند چیپس و پفک در بوفه مدارس توزیع نشود.
وی گفت: بازرسان وزارت بهداشت نیز در بازرسی‌هایی که از مدارس داشته‌اند گزارش دادند که این موضوع در 95 درصد مدارس اجرایی شده است.


معاون اجتماعی وزیر بهداشت ادامه داد: مشارکت بین بخشی در حوزه سلامت به نتایج مثبتی چون افزایش بهره‌وری، ایجاد وحدت و یگانگی، تحول و دگرگونی، توسعه پایدار و سهیم شدن همه مردم در پذیرش مسئولیت در زمینه سلامت منجر می‌شود.


وی افزود: بسیاری از دستگاه‌ها در حوزه سلامت با وزارت بهداشت همکاری خوبی دارند و در این راستا تفاهم‌نامه‌هایی با وزارت جهاد و کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها امضا شده است که می‌تواند به رفع مشکلات حوزه سلامت کمک‌های زیادی کند.


ایازی یادآور شد: باید به این باور برسیم که با ایجاد نگاه مشترک و همگرایی همه‌جانبه‌ در برنامه‌ریزی و با مشارکت همه نهادهای مرتبط با سلامت مردم و آموزش‌های صحیح و به موقع، می‌توانیم در تسریع تحقق سلامت جامعه گام برداریم.


ایازی گفت: تامین و ارتقاء سطح سلامت در جامعه علاوه بر تلاش‌های حاکمیت و دولت، یک وظیفه همگانی و نیازمند مشارکت بین بخشی است.


معاون اجتماعی وزیر بهداشت افزود: 620 سازمان مردم نهاد و 850 خیریه در حوزه سلامت فعال هستند و بسیاری از بیمارستان‌ها، خانه‌های بهداشت و مراکز درمانی توسط خیرین در کشور ایجاد شده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب