دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1394 - 12:57
معاون عمرانی استاندار تهران:

برای مبارزه با زمین‌خواری، بخش خصوصی وارد بازرسی شد

معاون عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: طرحی را در نظر داریم که بر اساس آن ماموران و بازرسان از بخش خصوصی انتخاب شده تا ریشه زمین‌خواری را خشک کنیم و اگر این طرح در 6 ماه مثبت باشد طی قراردادی با بخش خصوصی بازرسان به کمک تیم بازرسی استان می‌آیند.
کد خبر : 15940

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران، حسن کریمی در حاشیه جلسه شورای مبارزه با زمین‌خواری با بیان اینکه این جلسه هر دو هفته یکبار برگزار می‌شود، گفت: موضوع پرونده هتل آرینا و ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر بومهن و منطقه امین آباد فیروز کوه و منطقه جنگرک در دستور کار جلسه امروز بود.


وی افزود: در پرونده هتل آرینا تخلف از سال‌های قبل بوده و علی رغم اینکه در چند مرحله به مالک اعلام شده بود ولی باز هم اقدام به ساخت و ساز خارج از پروانه کار کرده است.


کریمی اظهار داشت: در این جلسه مصوب شد در این هتل هر طبقه بیشتر از تعداد طبقات تعیین شده در پروانه (5 طبقه) غیرقانونی بوده و باید ظرف سه روز مراحل تخریب آن پیگیری و اجرایی شود. البته در موضوع ساخت این هتل در حریم رودخانه هم باید گفت که مجوز ساخت از سوی اداره آبفا، بخشداری، استانداری و فرمانداری وقت صادر شده که پرونده متخلفانی که مجوز را صادر کرده‌اند پیگیری و پس از تکمیل پرونده به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.


معاون استاندار تهران با بیان اینکه هر چند ساخت و ساز غیرمجاز در تهران کاهش یافته ولی تخلفات همچنان ادامه دارد، گفت: قطعا با 20 ماشین و 20 کارمند نمی‌توان با متخلفان برخورد و یا بازرسی‌ها را توسعه داد برای همین طرحی را در نظر داریم که بر اساس آن ماموران و بازرسان از بخش خصوصی انتخاب شده تا ریشه زمین‌خواری را خشک کنیم و اگر این طرح در 6 ماه مثبت باشد در کل استان بازرسان بخش خصوصی اقدام به بازرسی می‌کنند.


حسن کریمی در مورد مسکن مهر در تهران هم گفت: ساخت مسکن مهر جدید در دستور کار استانداری تهران نیست ولی پیمانکاران و سایر نهادها موظف هستند خانه‌ها را کامل تحویل دهند که اکثر واحدها مشکل خاصی ندارند و تنها مشکلات مدرسه، پاسگاه، درمانگاه و مکان ورزشی است که توسط دستگاه‌های متولی اجرا خواهد شد.


معاون عمرانی استاندار تهران در مورد مرگ 2 میلیون ماهی در سد فشافویه و اینکه چه کسی مسئول است، گفت: از روز اولی که این سد در سال 80 ایجاد شد قرار بود به بخش کشاورزی آبرسانی داشته باشد و بحث حوضچه پرورش ماهی در میان نبود.


وی افزود: قطعا مجوزی برای پرورش ماهی نبوده ولی موضوع فاضلاب این بخش آغاز شده و برای نهایی شدن آن باید منتظر بود چرا که اجرا آن زمان می‌برد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب