دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 دی 1395 - 14:29

رئیس قوه قضاییه: ارتحال آیت الله هاشمی بیدار باش برای همه ماست

رئیس قوه قضاییه، آیت الله هاشمی رفسنجانی را مجاهدی خستگی ناپذیر و شخصیتی موثر در فراز و نشیب‌های انقلاب توصیف کرد و گفت: ارتحال ناگهانی و تکان دهنده ایشان، بیدار باشی برای همه مسئولان است تا خود را برای مسیر دشوار و بی نهایت پس از مرگ آماده کنند.
کد خبر : 149655

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی، با تسلیت وفات کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) تصریح کرد: تعبیر «فان لک عند الله شانا من الشان» که در زیارت ایشان آمده است، کاشف از مقام معنوی کریمه اهل بیت است. وجود معنوی ایشان موجب جذب و جلب عالمان و بزرگان به شهر مقدس قم شده است و امروز قم به برکت مضجع شریف حضرت معصومه (س) یکی از بزرگ‌ترین مراکز علمی جهان اسلام و بلکه با ملاحظه برخی امور، بزرگ‌ترین مرکز علمی جهان اسلام و تشیع است.
رئیس دستگاه قضایی افزود: تدریس علوم و تعلیم و تعلم معارف اهل بیت (علیهم السلام) و ترویج اخلاق اهل بیت (علیهم السلام) در این شهر از ناحیه عالمان بزرگ به سراسر کشور و جهان اسلام نورافشانی می‌کند و ما باید خداوند را به جهت اعطای این نعمت بزرگ به کشورمان شکرگزار باشیم.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با تسلیت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: از خدا می‌خواهیم که روح ایشان را با ارواح طیبه شهدا، صدیقین و ائمه اطهار (ع) محشور کند.
آیت الله آملی لاریجانی خاطر نشان کرد: آیت الله هاشمی رفسنجانی سال‌های متمادی قبل از انقلاب از مجاهدان خستگی ناپذیر، بعد از انقلاب یار صدیق حضرت امام راحل (قدس الله نفسه الزکیه) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در همه فراز و نشیب‌های انقلاب، شخصیتی تاثیر گذار بود.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ارتحال ایشان بسیار ناگهانی و تکان دهنده بود، تصریح کرد: این حادثه، سرنوشت محتوم همه ابناء بشر و خصوصا بیدار باشی برای همه ما مسئولان است تا همگی خود را برای تنهایی و مسیر بی‌‌‌نهایت پس از مرگ آماده کنیم.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه توجه به این معانی و عالم پس از مرگ، آثار مهمه‌ای در حیات دنیوی انسان دارد، روایت با مضمون «ذکر الموت افضل العباده» را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: درگذشت شخصیت‌های بزرگ این اثر را دارد که به نوعی بیدار باش برای قلوب همگان است تا مسیر آینده خود را بهتر بشناسند. از خداوند متعال می‌خواهیم که روح آیت الله هاشمی رفسنجانی را مشمول عنایات خاصه خود بگرداند و وی را از رحمت واسعه خود که می‌فرماید «نبیء عبادی أَنّی أَنا الغفور الرحیم» بهره‌مند سازد. برای ایشان علو درجات و برای بازماندگانشان صبر و اجر را مسالت می‌کنم.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سال‌روز قیام ۱۹ دی مردم قم، این قیام را قیامی معنادار و سرآغاز آخرین حرکت‌های منجر به انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: رژیم طاغوت گمان می‌کرد که میان مردم و روحانیت فاصله انداخته و شاید با انتشار مقاله‌ای توهین آمیز علیه حضرت امام (ره) قصد داشت این فاصله را بسنجد اما بحمدالله با حضور مردم بصیر در صحنه، این خیال باطل آن‌ها از بین رفت.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: نکته مهم در این حادثه آن بود موضوعی که به ذهن برخی شاید کوچک می‌آمد، در نظر اهل بصیرت مطلب مهمی تلقی شد و همین امر بود که موجب شد مردم به خوبی درک کنند که پشت صحنه توهین به امام راحل (ره) مطلب دیگری است و آن طراحی رژیم برای جدایی مردم از روحانیت بود.
رئیس دستگاه قضایی با بیان اینکه تلاش برای انشقاق میان مردم و روحانیت هنوز هم وجود دارد، به برخی دیدگاه‌ها از جمله تز اسلام منهای روحانیت اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین مسائلی که امام نسبت به آن بسیار حساسیت نشان می‌داد همین تز اسلام منهای روحانیت بود که آن را خیانت به اسلام و مردم می‌دانست. امروز هم تلاش‌هایی در این عرصه صورت می‌گیرد که برای خنثی کردن این نقشه‌های خائنانه باید مردم و روحانیت به هوش باشند.
آیت الله آملی لاریجانی ادامه داد: مساله جدایی مردم از روحانیت فقط بحث اشخاص روحانی نیست بلکه مقصود افرادی که این دیدگاه را دنبال می‌کنند، جدا شدن مردم از تعالیم و آموزه‌های دینی است زیرا می‌دانند حاملان این آموزه‌ها، متخصصان و عالمان دین هستند.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه حمله به روحانیت و اشخاص روحانی در باطن، حمله به تعالیم دینی است، خاطر نشان کرد: ما این تعبیر را قبول نداریم که روحانیت یک قشر است بلکه از نگاه ما روحانیون متخصصانی هستند که تخصصشان بازنشر تعالیم و آموزه‌های دینی است.
آیت الله آملی لاریجانی با تاکید مجدد بر لزوم هوشیاری نسبت به تلاش‌های تفرقه افکنانه میان مردم و روحانیت تصریح کرد: هم روحانیت باید توجه کند که اعمال، گفتار و کردارش جذب کننده باشد نه دفع کننده و هم مردم باید با بصیرت هر چه بیشتر، ارتباط خود را با روحانیت حفظ کنند تا توطئه‌های خائنانه دشمن در این زمینه هیچ مجالی نداشته باشد.
رئیس قوه قضاییه در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اظهارات اخیر جان کری وزیر خارجه آمریکا و توصیه او به دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب این کشور مبنی بر افزایش فشار‌ها به ایران اظهار کرد: متاسفانه این شخص در آخرین لحظات حضور خود در کسوت وزارت امور خارجه و در زمان خداحافظی، بار دیگر زهر خود را ریخت. گرچه به نظر می‌رسد که چنین اظهاراتی از ناحیه کسی که در مسیر مذاکره و برجام حضور داشته و ظاهرا برای رفع تحریم‌ها تلاش کرده عجیب باشد اما هیچ چیز از دشمن عجیب نیست زیرا طبیعت چنین دشمنی همین است.
رئیس دستگاه قضایی افزود: توصیه جان کری به ترامپ مبنی بر تشدید تحریم‌ها به منظور عقب نشینی ایران از توسعه برنامه موشکی و حمایت از جریان مقاومت در منطقه، نشان دهنده بازگشت آمریکا به نقطه اول و درس نگرفتن از تجربیاتی است که در این سال‌ها به دست آورده است. متاسفانه آمریکایی‌ها از این تجربیات پند نمی‌‌گیرند و تلاش دارند که ملت ایران را از اهداف و آرمان‌های بزرگ انقلاب دور کنند در حالی که این خیال باطلی است و ما امیدواریم که مردم و مسئولان با همدلی واتحاد و از همه مهم‌تر با تبعیت از فرامین و ارشادات مقام معظم رهبری، مسیرهای دشوار انقلاب را به سلامت طی کنند.
بر اساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی پیرامون پیش نویس آیین نامه قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت و مواد دیگری از این آیین نامه به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب