دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 آذر 1395 - 20:20
در نشست هم اندیشی جوانان با دولت

صالحی امیری: جوانان باید دولت، مجلس و قوه قضاییه را نقد کنند/دولت تدبیر و امید پذیرای نقدهای سازنده جوانان است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر نقش گفت‌و‌گوی ملی بر هویت جوانان گفت: جامعه وقتی گفت‌و‌گو نمی کند، عصبی است. جامعه بدون گفت و گو پرخاشگر است
کد خبر : 143838

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سید رضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم هم اندیشی دولت و جوانان در سالن اجلاس سران مهمترین مساله نسل جوان را سامان یابی و هویت یابی این نسل دانست و گفت: سامان یابی از این منظر که ایران به دلیل تجربیات گذشته خود در شرایطی به سر می‌برد که پیش بینی تحولات کار سختی است و برای پیش بینی نیازمند یک ساماندهی اجتماعی است. ما باید بتوانیم مجموعه‌ای از نیروهای مختلف را در تمامی حوزه‌ها از قبیل ورزش، هنر و... ساماندهی کنیم.


وی با بیان اینکه نسل جوان انباشتی از ظرفیتهاست، افزود: برای استفاده از این معدن طلای جوانی نیازمند شناخت و تمرکزیابی هستیم و همچنین ایجاد یک سلسله مراتب برای رسیدن به کانون‌های قدرت یک ضرورت است.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: جوانان باید بخش‌های مختلف کشور را نقد کنند، عده‌ای پارلمان، عده‌ای قوه قضاییه و عده‌ای دولت را نقد سازنده کرده و پیشنهادات کاربردی ارائه دهند.


صالحی امیری گفت: من در حوزه فرهنگ و ارشاد که شامل بخش‌های مختلفی است پذیرای این نقدها و مشورت‌ها هستم.


وی به حضور موفق جوانان در عرصه سینما در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: وقتی جوانان وارد یک عرصه شوند، آغاز یک حرکت عظیم و موفق است. همان‌طور که در سینما با ورود جوانان شاهد حرکت‌های موفق بوده‌ایم.


صالحی امیری گفت: جوانان در تمامی عرصه‌ها نیروهای محرک هستند و من از وزارت ورزش و جوانان تقاضا دارم مجموعه‌ای از سمن‌های جوان را برای ارائه نقد شفاف و صادقانه و همچنین پیشنهادات ارزنده دربخش‌های مختلف ساماندهی کند. دولت تدبیر و امید گوش شنوا دارد و‌پذیرای نقدهای سازنده جوانان است .


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اهمیت نقش گفت‌و‌گوی ملی بر هویت جوانان تاکید کرد و گفت: جامعه وقتی گفت‌و‌‌گو نمی‌کند، عصبی است. جامعه بدون گفت‌و‌گو پرخاشگر است، گفت‌و‌گو می‌تواند موجب افزایش وحدت شده و جامعه را نرم‌تر کند.


وی در ادامه با بیان اینکه جامعه بدون گفت‌و‌گو آغازگر مناقشه است، اظهار کرد: ما باید یاد بگیریم با خود و با تمام جهان گفت‌و‌گو کنیم. ما اکنون با سایر کشورها در حال گفت‌و‌گو هستیم چرا با خود گفت‌و‌گو نمی‌کنیم؟ گفت‌و‌گو نه به عنوان شعار بلکه به عنوان حقیقتی که جامعه به آن نیاز دارد.


صالحی امیری با توضیح این مطلب که در فضای گفت‌و‌گو شناخت ایجاد می‌شود، افزود: گفت‌و‌گو راهی برای عقلانیت، برابری و هویت یابی است.




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب