دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آذر 1395 - 12:40

ناطق‌نوری: تملق، رودربایستی و باندبازی مانند موریانه این انقلاب را از داخل پوک می‌پوکاند/ هر کس مدرکی از فساد خانواده من دارد رو کند

حجت‌الاسلام ناطق‌نوری تأکید کرد: هر کس درباره فرزندان و اعضای خانواده من مدرکی مبنی بر فساد دارد، می‌تواند رو کند.
کد خبر : 141803

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از دیده‌بان ایران، حجت‌الاسلام ناطق نوری صبح امروز در نشستی که به مناسبت روز جهانی مبارزه با فساد، در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، گفت: اوایل دهه ٦٠ رئیس دولت و هیأت دولت به سازمان اداری و استخدامی دستور دادند چارت حکومت جمهوری اسلامی را تهیه کنند که سه چهار نقشه از جمله نمودار حکومت‌های غربی و سرمایه داری، نقشه دیگر حکومت کمونیستی و شرقی و یک نقشه هم از حکومت جمهوری اسلامی تهیه شد که در آن زمان به آقای جاسبی گفتم که آن نمودار حکومتی که امیرالمؤمنین به مالک اشتر دادند برای حکومت مصر کدامیک است که این موضوع به شوخی گرفته شد و گذشت.


تملق، رودربایستی و باندبازی مانند موریانه این انقلاب را از داخل پوک می‌پوکاند


وی با اشاره به این نکته که «همه دولت‌هایی که بعد از انقلاب سر کار امدند به نوعی در مسائل اقتصادی کشور متمایل به دیدگاه‌های چپ بودند»، گفت: در حکومتی که از حکومت شاهنشاهی و منتسب به سرمایه‌داری بیرون آمده بود تلاش زیادی به کار گرفته شد تا خودشان را بیرون بکشند، اما در آن افتادند، لذا در کل نگاه، نگاه و دیدگاه چپ در زمینه اقتصاد بود.


رئیس‌ دفتر رهبری همچنین ادامه داد: در مجلس اول وقتی بحث کشت موقت و «بند ج» شد عده کمی بودیم که مخالف نگاه‌های محدود چپ‌گرایانه بودیم.


وی تصریح کرد: رژیم شاهنشاهی با تقسیم اراضی یک چوب محکمی به کشاورزی کشور زد که باعث نابودی کشاورزی در آن مقطع شد. لذا ماهم در آن زمان با کشت موقت و «بند ج» و تصمیمات تنگ نظرانه به این بار شیشه؛ چوب زدیم.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر این نکته که «برای مبارزه با فساد اول باید مغزها را درست کرد»، یادآور شد: پس از آنکه رهبری جرات به خرج دادند و اصل ٤٤ را تبیین کردند و برای خصوصی‌سازی جلسات پی در پی گذاشتند، ما شاهد این موضع بودیم که متأسفانه بعد از چندین ماه برگزاری جلسه؛ نتیجه‌ای از آن حاصل نشد که می‌توان گفت علتش نگاه تنگ‌نظرانه و چپ گرایانه بود.


حجت‌الاسلام ناطق‌نوری همچنین با اشاره به این موضوع که «افراد باحیا و باتجربه و دارای ریشه دینی باید روی کار بیایند»، ادامه داد: یکی دو سال قبل در مرقد امام(ره) بحثی را با این مضمون مطرح کردم که «با تعارف و برگزاری سمینار و همایش دردی دوا نمی‌شود» که این حرف بنده به مزاج عده‌ای خوش نیامد که البته برای من بسیار هزینه هم داشت.


وی با اشاره به این نکته که «سه آفت تملق، رودربایستی، باندبازی مانند موریانه این انقلاب را از داخل پوک می‌پوکاند»، افزود: کشور ما در رتبه بندی مربوط به مفاسد اقتصادی از رتبه ٧٨ رشد کردیم و به رتبه ١٣٦ ته جدول رسیدیم.


در هفته گزارش‌های متعددی به حراست دفتر رهبری می‌آید که افرادی به نام ناطق‌نوری، اقداماتی را انجام داده‌اند و من همین جا اعلام می‌کنم هر کسی به نام بنده در هر کجا خواست کاری را انجام دهد، مستقیم به دفتر بازرسی مراجعه کند چراکه من در این موضوع بسیار حساس هستم و حتی وقتی در موردی وزارت اطلاعات به پسرم اتهامی وارد کرد او را از خانه بیرون راندم تا به شکل قانونی مراحل طی شود. البته بعد از دو هفته مشخص شد که اتهام درست نبوده است

ناطق نوری در ادامه با ذکر خاطره‌ای به رعایت قانون و اعتماد به مردم در یکی از کشورهای خارجی اشاره کرد و گفت: با در نظر گرفتن اصل اعتماد وقتی تخلفی صورت بگیرد، برخورد به حدی قاطع خواهد بود که اقشار جامعه اقدام به تخلف نخواهند کرد. اما متأسفانه در کشور ما با رودربایستی و باندبازی از تخلفات چشم‌پوشی می‌شود که این امر موجب فساد خواهد شد.


رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری با اشاره به این که «بعد از پیروزی انقلاب همه افرادی که به دنبال سوء استفاده بودند، ماست خود را کیسه کردند»، گفت: متأسفانه ما به عنوان مراجعه‌کننده، بعد از انجام کارمان به مسئول انجام آن کار شیرینی دادیم و کم‌کم این سنت روال شد و حالا کار به جایی رسیده است که قبل از انجام هر کاری مبلغ آن را اعلام می‌کنند.


وی افزود: برایم جای سؤال دارد چطور وقتی من با سوابق متعدد به عنوان نمایندگی مردم، ریاست مجلس و وزارت وقتی می‌خواهم برای یک نفر وام ده میلیونی بگیرم به نتیجه نمی‌رسم. اما یک نفر 350 میلیارد وام بدون وثیقه بگیرد. متأسفم از این که افرادی در کشور بخواهند کاری را انجام بدهند باید خود را به بزرگترها وصل کنند و از نام آنها استفاده کنند.


ناطق‌نوری با تأکید بر این که «عوامل فساد رابطه بازی، باندبازی، رودربایستی، تملق و تنگ نظری است»، یادآور شد: در سال 76 که موضوع انتخابات ریاست جمهوری مطرح بود، اعلام کردند، دولت‌ها کشاورز، صنعتگر و تاجر خوبی نیستند بلکه رسالت دولت‌ها این است که برنامه‌ریزی کنند، طرح بدهند، هدایت کنند، حمایت و نظارت کنند، و مالیات خوب بگیرند تا کشور با مالیات اداره شود و نه پول بگیرد اما متأسفانه ما در کشور مالیات نمی‌گیریم. البته در موضوع مالیات باید به مصرف توجه داشته باشیم و نه تولید.


وی با اشاره به این که «اواخر دولت گذشته در کشور 500 هزار نفر استخدام شدند»، گفت: در حال حاضر دولت خیلی تلاش کند، فقط می‌تواند هزینه‌های جاری را بدهد و هزینه‌های عمرانی وزارت‌خانه‌ها تعطیل می‌شود که موضوع یارانه‌ها نیز به آن اضافه شده است و شرایط را سخت‌تر می‌کند.


ناطق نوری در ادامه این جلسه در پاسخ به سؤال یکی از حضار در مورد اقداماتی که برای مبارزه با فساد انجام داده است، گفت: من در دفتر بازرسی رهبری، بازرس کل کشور نیستم و حق ورود به جایی را ندارم. بلکه مواردی که به مقام معظم رهبری گزارش می‌شود و ایشان به من دستور می‌دهند را مورد بازرسی قرار می‌دهم.


وی در مورد سوء استفاده‌هایی که از نامش در موقعیت‌های مختلف شده است، گفت: در هفته گزارش‌های متعددی به حراست دفتر رهبری می‌آید که افرادی به نام ناطق‌نوری، اقداماتی را انجام داده‌اند و من همین جا اعلام می‌کنم هر کسی به نام بنده در هر کجا خواست کاری را انجام دهد، مستقیم به دفتر بازرسی مراجعه کند. چراکه من در این موضوع بسیار حساس هستم و حتی وقتی در موردی وزارت اطلاعات به پسرم اتهامی وارد کرد او را از خانه بیرون راندم تا به شکل قانونی مراحل طی شود. البته بعد از دو هفته مشخص شد که اتهام درست نبوده است.


وی با تأکید بر اینکه «اگر جامعه سالم باشم هیچ کس نمی‌تواند از اسم افراد سوء استفاده کند»، یادآوری کرد: اگر از اسامی افراد شاخص جامعه در مواردی سوء استفاده می‌شود این نشانه ناسالم بودن جامعه است.


حجت‌الاسلام و المسلمین ناطق نوری، در پاسخ به حاضرینی که او را آیت‌الله خطاب می‌کردند، گفت: خواهش می‌کنم به من آیت‌الله نگویید چون گویا امروز همه چیز از جمله عنوان دکتر و آیت‌الله ارزان شده و من نگرانم اگر چندین بار به من آیت‌الله بگویند و در جایی دیگر من را حجت‌الاسلام خطاب کنند این تصور برایم ایجاد شود که آنها با من خصومتی دارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب