برنامه جدیدی برای ساماندهی موتورسیکلتهای پایتخت در دستور کار پلیس نیست/ اقدامات گذشته را ادامه میدهیم
سردار تیمور حسینی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی موتور سیکلتها در پایتخت در پاسخ به این سوال که «آیا برنامه جدیدی برای برخورد با موتورسیکلت سواران دارید؟» اظهار کرد: خیر، قرار نیست کار جدیدی صورت گیرد همان اقداماتی را که تا امروز داشتیم ادامه میدهیم.
وی افزود: ما در بحث موتورسیکلتها بیشتر از اینکه به سراغ علتها برویم به سراغ معلول رفتهایم و با معلول برخورد کردهایم.
رئیس پلیس راهور پایتخت با بیان اینکه پلیس راهور هیچ برنامه جدیدی برای موتورها ندارد، اضافه کرد: قرار نیست معجزهای از سوی پلیس رخ دهد و از فردا تمام موتورسیکلت سواران منظم شوند. تا زمانی که ما علتها را ریشهیابی و حل نکنیم هیچ اتفاق خاصی نمیافتد.
حسینی ادامه داد: باید از خودمان بپرسیم که چرا تخلفات موتورسیکلت سواران بیشتر به چشم میآید؛ پاسخ این است که چون عدد کلی موتورسیکلت در پایتخت بسیار بالاست اگر یک درصد بسیار کم از این تعداد زیاد هم دچار تخلف شوند، همین موضوع باعث پر رنگ شدن تخلفات موتورسیکلت سواران در پایتخت میشود.
رئیس پلیس راهور پایتخت تصریح کرد: شما در طول روز چند تخلف آشکارا از مازراتی میبینید؟ اصلا مگر چند مازراتی در پایتخت وجود دارد که تخلفات آنها به چشم بیاید شاید بیش از 20 مازراتی در پایتخت وجود نداشته باشد. ممکن است شهروندان در طول یک هفته یک مازراتی هم نبینند اما حدود 2 میلیون موتورسیکلت در پایتخت تردد دارند و اگر 10 درصد آنها کسانی باشند که نظم را رعایت نمیکنند بالغ بر 200 هزار دستگاه موتور متخلف در پایتخت رفت و آمد دارد.
حسینی با بیان اینکه موتورسیکلت جنس تخلفش با خودرو یکسان نیست، عنوان کرد: بارها اتفاق افتاده که مامور ما قصد داشته موتورسیکلتی را متوقف کند فرد قصد فرار دارد. اما به ناگهان زمین میخورد و دچار مشکل میشود و در این شرایط کسی از مامور ما دفاع نکرده است. این موضوعات باید حل شود. در سال گذشته بسیاری از همکاران ما در برخورد با موتورسیکلتها مورد آسیبهای شدید قرار گرفتند که در نهایت به هیچ نتیجهای هم نرسیده است. حالا فرض کنید مجلس هم مصوبهای صادر کند. چه چیزی تغییر میکند؟
وی در پایان تاکید کرد: آمار و ارقام ما بیانگر این است که موتورسیکلتها همیشه به عنوان یک اولویت جدی برای ما مطرح بوده است چون جامعه نسبت به این موضوع گلهمند است اما در نهایت برخورد با علت است که باید در دستور کار قرار گیرد نه برخورد با معلول.
انتهای پیام/