مرحله کشوری چهاردهمین دوره مسابقات علمی-کاربردی شاخه کاردانش آغاز شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید مصطفی آذرکیش، با بیان اینکه توانمندسازی و مهارت آموزی به جوانان گام نخست در جهت کاهش نرخ بیکاری و دست یابی به اهداف توسعه پایدار، اشتغالزایی و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی است، گفت: در این راستا وزارت آموزش و پرورش با مشارکت دستگاههای اجرایی متولی مهارت، تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد مورد نیاز کار را در برنامههای آموزشی خود قرار داده و هر ساله با برگزاری مسابقات علمی – کاربردی در زمینههای صنعت، کشاورزی، خدمات و هنر به سنجش میزان مهارت مکتسبه هنرجویان رشتههای مهارتی و معرفی توانمندیها و قابلیتهای هنرستانهای سراسر کشور میپردازد.
وی با بیان اینکه مرحله کشوری چهاردهمین دوره مسابقات علمی – کاربردی شاخه کاردانش از 21 تا 23 تیر در 3 سطح منطقهای، استانی و کشوری با 35 عنوان آزمون مهارتی به میزبانی استان خراسان رضوی برگزار میشود، تصریح کرد: ایجاد زمینه لازم برای پرورش، رشد و شکوفایی استعدادها و خلاقیتهای دانش آموزان، ایجاد رقابت سالم هنرجویان برای شرکت در مسابقات، توسعه و تعمیق روحیه و ایجاد انگیزه علمی و عملی، ارزش بخشیدن به دستاوردهای مهارتی هنرجویان کارآفرین،کاربردی کردن علوم با نیاز روز جامعه، استفاده کیفی و کمی از تولیدات متناسب با نیاز بازار کار، جلب حمایت و همکاری، توسعه فرهنگ کار و کار آفرینی در نسل جوان که تکلیف سند تحول بنیادین نیز است از اهداف برگزاری این مسابقات است.
مدیر کل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: این مسابقه در مرحله منطقهای با شرکت حدود 80 هزار هنرجو انجام شد. در بخش عملی سطح استانی یک هزار و 706 نفر و در بخش تئوری سطح استانی 2 هزار و 930 نفر در این مسابقه شرکت کردند.
وی افزود: تعداد 2 هزار و 930 نفر وارد بخش تئوری کشوری شدند که از بین آنها 322 هنرجو به بخش عملی سطح کشوری وارد شدهاند و در 37 عنوان رشته مهارتی در مشهد به رقابت میپردازند.
آذرکیش عنوان کرد: از بین 322 هنرجو 111 نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب میشوند و در 37 عنوان رشته مهارتی در 22 تیر امتحان داده و در 23 تیر مرحله اختتامیه این مسابقات برگزار میشود.
مدیر کل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: نشان درجه اول مهارت مدال طلا، نشان درجه دوم مهارت مدال نقره و نشان درجه سوم مهارت مدال برنز خواهد گرفت.
انتهای پیام/