دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 تير 1395 - 17:21

موسوی لاری: روحانی، احمدی‌نژاد را رقیب خود نمی‌داند/ احمدی‌نژاد مهره سوخته سیاسی است

وزیر اسبق کشور، احتمال نامزدی رئیس دولتهای نهم و دهم برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را منتفی دانست و با بیان اینکه محمود احمدی نژاد «یک مهره سوخته سیاسی است»، گفت که او برای روحانی رقیب تلقی نمی شود.
کد خبر : 98796

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عبدالواحد موسوی لاری در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: «احمدی‌نژاد یک مهره سوخته سیاسی است و بحث ورود وی به انتخابات ریاست جمهوری شوخی است. البته، عدهای او را از این شهرستان به آن شهرستان میبرند و جمعیتی را هم دور وی جمع می‌کنند تا روحانی را آزار دهند ولی من احمدی‌نژاد را خطر تلقی نمی‌کنم.»


این عضو برجسته مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: « احمدی‌نژاد از کدام کارنامه خود می‌تواند دفاع کند؟ فقط می‌تواند بگوید که من یک یارانه 45 هزار تومانی دادم. شاهدیم که الآن همه کشور گرفتار بلایای این یارانه است. ایشان چگونه می‌تواند خود را از کوله باری از تخلفات و اتهامات مالی که بر دوش دارد پاک کند؟!»


موسوی لاری با بیان اینکه «تا همین الآن هم دولت روحانی نجابت به خرج داده و بسیاری از آنها را باز نکرده است»، تصریح کرد: اگر روحانی مسائلی که احمدی نژاد و یارانش دارند را با مردم در میان بگذارد، آن وقت می‌بینید که مردم به فردی که چنین مشکلات عظیمی را برای آنها درست کرده است، آیا اصلا رأی می‌دهند؟! »


موسوی لاری گفت: من معتقدم احمدی نژاد رأی قلیلی دارد که برای پیروزی وی در انتخابات کارساز نیست.


عضو شورای‌عالی اصلاحات یادآور شد: «بعید می‌دانم خود روحانی هم احمدی نژاد را رقیب خود بداند چون در سپهر سیاسی کشور، احمدی‌نژاد شخصی پایان یافته است. حالا اگر عده‌ای او را از این شهرستان به آن شهرستان برای سخنرانی و تجمع می برند، برای کاسبی خودشان است.»


متاسفانه در این سالها رسانه ملی، نماد حضور ملت نبوده است حال آنکه ما ملتی 80 میلیونی هستیم که چتر قانون اساسی روی سرمان است

وی همچنین به توئیت سال گذشته رئیس جمهوری مبنی بر تمایل وی برای برگزاری یک همه پرسی اشاره کرد و گفت: قانون اساسی همواره مراجعه به آرای عمومی را اساس کار خود قرار داده است. انتخاب رئیس جمهوری، اعضای مجلس، شوراهای شهر و روستا و اعضای خبرگان همه و همه بر پایه مراجعه به رأی مردم است. این مراجعه فقط به انتخابات محدود نمی‌شود و می‌تواند در مورد مسائل مهم کشور نیز صورت گیرد.


موسوی لاری افزود: برجام، یارانه‌ها، مناسبات ما با دنیای غرب و مسائلی مانند آن از جمله موضوعاتی است که دولت می‌تواند با کسب نظر از مراجع رسمی، در مورد آنها رفراندوم برگزار کند چون قانون اساسی راه آن را بازگذاشته است.


وی احتمال اینکه چنین رفراندومی مربوط به بحث نظارت استصوابی باشد را رد کرد و گفت: در مورد نظارت استصوابی مقام معظم رهبری بعد از حوادث 18 تیر 78 گفتند که این نظارت دیگر تبدیل به قانون شده است و اگر نظری درباره آن دارید از طریق مجلس بروید آن را بررسی کنید ( نقل به مضمون) از این رو، به نظر من نیازی به رفراندوم ندارد.


موسوی لاری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تغییر رئیس صدا و سیما گفت: رسانه ملی باید کارکردی ملی داشته باشد. نمی‌توان پسوند رسانه ملی را یدک کشید ولی برای یک جناح کار کرد؛ یعنی همان چیزی که در دهه اخیر اتفاق افتاده است.


وی افزود: متاسفانه در این سالها رسانه ملی، نماد حضور ملت نبوده است حال آنکه ما ملتی 80 میلیونی هستیم که چتر قانون اساسی روی سرمان است.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه رسانه ملی باید به همه افراد یکسان نگاه کند، تصریح کرد: انتظار ما این است که با تغییر مدیر، به این مساله توجه شود و گرنه اگر در بر همان پاشنه قبلی بچرخد، مردم تنها برخی سریال‌های صدا و سیما را می‌بینند و به اخبار و برنامه‌های سیاسی آن توجهی نمی‌کنند. یعنی خانواده‌ها سریالی را می‌بینند ولی موقع خبر که رسید، کانال را عوض می‌کنند.


موسوی لاری گفت: اگر صدا و سیما بازگو کننده نظرات و دیدگاه‌های عامه مردم که زیر چتر قانون اساسی هستند باشد مردم گرایشی به رسانه‌های خارجی که جهت گیری‌هایشان را از دولت‌های خود می‌گیرند، نخواهند داشت. از همین رو، انتظارمان از آقای علی عسگری رئیس جدید رسانه ملی این است که به طور بنیادی به این نقاط ضعف توجه کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب