دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 تير 1395 - 10:49
ابتکار تاکید کرد

ضرورت آموزش دانش‌آموزان از سوی محیط‌بانان

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: حضور محیط بانان در سطح مدارس و انتقال آموزش‌های محیط‌زیستی از سوی آن‌ها به دانش آموزان به دلیل تاثیرگذاری بالاتر در مخاطب از جمله ضروریات است و باید رایزنی‌ها و برنامه ریزی‌های لازم برای آغاز این فعالیت از اوایل مهرماه، همزمان با شروع فعالیت مدارس صورت پذیرد.
کد خبر : 97668

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست‌، معصومه ابتکار ضمن تاکید بر ضرورت اتخاذ رویکرد تعاملی با روستائیان، جوامع محلی و بومی، دامداران، کشاورزان و سایر اقشار ذی نفع و ذی مدخل محیط زیست، تصریح کرد: توان افزایی، بالابردن سطح آگاهی‌ها و جلب همکاری جوامع و اقشار تاثیرگذار بر محیط زیست از جمله موارد مهمی است که باید در طرح‌های مدیریتی مناطق چهارگانه مورد توجه قرار گیرد.


معاون رئیس جمهور اشاره‌ای هم به سفر اخیر خود به البرز مرکزی و فعالیت سمن‌ها در آن منطقه داشت و گفت: به طور نمونه، تلاش سمن‌های استان برای آشنایی و همراه سازی و مشارکت اهالی 93 روستای حاشیه البرز مرکزی در موضوع حفاظت این منطقه بسیار ارزشمند است و می‌تواند به عنوان الگویی در سایر نقاط نیز مورد استفاده قرار گیرد.


رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با یادآوری این موضوع که مشارکت جوامع بومی و محلی در امر حفاظت از محیط زیست و تنوع زیستی یکی از مهم ترین اهداف کنوانسیون تنوع زیستی است، خاطرنشان کرد: این مهم باید در راس برنامه‌ریزی‌های کوتاه و بلند مدت سازمان در این زمینه قرار گیرد.


ابتکار در ادامه با اشاره به تلاش ها و همکاری های صورت گرفته از سوی وزارت آموزش و پرورش برای افزایش آگاهی های عمومی در زمینه اهمیت حفظ محیط زیست و مشارکت در این زمینه، خواستار افزایش این همکاری ها و آموزش ها به ویژه در مدارس روستاهای حومه مناطق حفاظت شده شد.


معاون رئیس جمهور ضمن تاکید بر لزوم حضور محیط بانان در سطح مدارس و انتقال آموزش های محیط زیستی از سوی آن‌ها به دانش آموزان به دلیل تاثیرگذاری بالاتر در مخاطب، تصریح کرد: باید رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم برای آغاز این فعالیت از اوایل مهرماه، همزمان با شروع فعالیت مدارس صورت پذیرد.


رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: تبدیل وضعیت550 محیط‌بان، ابلاغ دستورالعمل یگان حفاظت محیط زیست توسط ستاد کل نیروهای مسلح، افزایش امتیاز سختی کار محیطبانان به بالاترین سقف سختی کار قانونی یعنی 3000 امتیاز، اعطای درجات محیط‌بانی، آموزش 1500 محیط‌بان، تشکیل شعب تخصصی قضایی محیط زیست با دستور رئیس قوه قضائیه، آزادی محیط‌بانان محکوم به قصاص در حبس از جمله اقدامات صورت گرفته برای رفع چالش‌های مادی و معنوی محیط بانان در دولت یازدهم است.


وی خاطرنشان کرد: در کنار تمامی این اقدامات، هنوز گام‌های مهم دیگری همچون کاهش ساعت کاری، افزایش تعداد نیروهای محیط بان در کشور، افزایش تجهیزات و امکانات مورد نیاز همچون هوشمندسازی پایش مناطق و ضرورت حمایت قضایی از محیط بانان باید برداشته شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب