دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ابطحی در گفت‌وگو با آنا:

همه تجهیزات بیمارستان فرهیختگان خریداری شده است/ کیفیت علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی در گرو پایبندی به استانداردهای وزارت بهداشت

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی پیشرفت بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد و ارتقای کیفیت علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی را در پایبندی به استاندارهای وزارت بهداشت دانست.
کد خبر : 97501

دکتر سید علی ابطحی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: «خوشبختانه مشکلاتی که برای تجهیز بیمارستان فرهیختگان وجود داشت رفع شد و تنها باید پیمانکار ساختمانی، بیمارستان را به واحد پزشکی تهران تحویل موقت دهد که متاسفانه این مسئله هنوز عملی نشده است.»


او افزود: «تجهیزات این بیمارستان به ارزش 30 میلیارد تومان خریداری شده است، اما چون هنوز بیمارستان تحویل داده نشده است، نمی‌توانیم این تجهیزات را بچینیم. قبل از چیدمان باید پیمانکار، بیمارستان را به صورت موقت تحویل دهد. همچنین باید قبل از چیدن تجهیزات دوربین‌های بیمارستان نصب و به حراست دانشگاه تحویل داده شود. بعد از تحویل و تجهیز بیمارستان، کادر بیمارستان استخدام و بیمارستان افتتاح می‌شود.»


ابطحی گفت: «ظرف 2 سال اخیر پیرو جلساتی که با پیمانکار داشتیم اکثر مشکلات ساختمانی برطرف شده است، طبق گزارش معاونت عمرانی حدود 6 میلیارد تومان در یک سال و نیم اخیر برای تکمیل این بیمارستان هزینه شده است.»


او درباره تکمیل سایر بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «پیمانکار بیمارستان کازرون بخش اعظمی از کارها را هنوز انجام نداده است. به عنوان مثال هنوز چیلر و ژنراتور برق اضطراری برای بیمارستان خریداری نشده، سیستم امحای زباله نصب نشده یا محوطه‌سازی بیمارستان هنوز انجام نشده است.»


معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «در بازرسی اخیر از سوی عاملان خزانه‌دار از این بیمارستان گزارش شد که حدود 6 یا 7 میلیارد تومان برای تکمیل کارهای ساختمانی این بیمارستان لازم است.»


او درباره بیمارستان‌های اردبیل و تبریز گفت: «کمی از کارهای ساختمانی بیمارستان تبریز باقی مانده، اما بیمارستان اردبیل تکمیل شده است.»


ابطحی درباره فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه علوم‌پزشکی گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر توسعه کمی رشته‌های علوم پزشکی، همواره به ارتقای آموزش و توسعه کیفی رشته‌های علوم پزشکی توجه ویژه‌ای داشته است. همچنین امسال موفق به جذب رزیدنت داخلی برای تهران شدیم، امیدواریم که در آینده بتوانیم رشته‌های دیگر را نیز برای سطوح تخصصی توسعه دهیم.»


او افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت فعلی تعامل خوبی با وزارت بهداشت داشت. 3 سال پیش اطلاعات وزارت بهداشت از دانشگاه آزاد اسلامی کافی نبود، البته از طرفی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی فعال نبود. در این مدت اعتمادسازی انجام شد و وزارت بهداشت به این نتیجه رسید که دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت دکتر حمید میرزاده به دنبال ارتقای آموزش است.»


ابطحی گفت: «دفاتر «ای‌دی‌او» خیلی به معاونت پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کمک کردند. عملکرد دانشجویان علوم‌پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در المپیادهای آموزشی و امتحانات جامع وزارت بهداشت نشان داد که دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای کیفی پیدا کرده و رشد خوبی داشته است.»


او افزود: «مواردی از این دست باعث شد تعاملات دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت بهداشت بیشتر شود، و رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی با نگرش بسیار مثبتی در وزارت بهداشت بررسی شده و به آن‌ها مجوز داده شود. تعامل بین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت به خوبی برقرار شده و روابط بر مبنای حفظ احترام 2 جانبه است، وزارت بهداشت منافع دانشگاه را مورد توجه قرار می‌دهد، دانشگاه آزاد اسلامی نیز الزامات و استاندارها را رعایت می کند.»


معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «ما به این اعتقاد داریم که سنجه‌های مد نظر وزارت بهداشت سنجه‌های کارشناسی شده است و باید به این الزامات پایبند بود و اگر این استانداردهای را رعایت کنیم کیفیت آموزش ارتقا پیدا می‌کند.»




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب