۰۲/ ارديبهشت /۱۴۰۴
10:38 26 / 01 /1404

ثروت هم نتوانست طول عمر آمریکایی‌ها را افزایش دهد

ثروت هم نتوانست طول عمر آمریکایی‌ها را افزایش دهد
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ثروتمندترین شهروندان ایالات متحده طول عمر کوتاه‌تری نسبت به فقیرترین گروه‌های اروپایی دارند.

به گزارش خبرگزاری آنا، یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله پزشکی نیو انگلند نشان می‌دهد که آمریکایی‌های بین ۵۰ تا ۸۵ سال در طول یک دوره ۱۰ ساله، بدون توجه به ثروتشان احتمال مرگ بیشتری نسبت به افراد همسن خود در اروپا دارند. این پژوهش که توسط تیمی از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه براون انجام شده است داده‌های بیش از ۷۳،۰۰۰ بزرگسال در ایالات متحده و مناطق مختلف اروپا را تحلیل کرده است.

رابطه ثروت و مرگ‌ومیر

این مطالعه رابطه بین ثروت و مرگ‌ومیر را بررسی کرده و نشان می‌دهد که اگرچه ثروت بیشتر معمولاً با عمر طولانی‌تر مرتبط است، این ارتباط در ایالات متحده به طور خاص برجسته‌تر است. علاوه بر این، مطالعه نشان می‌دهد که نابرابری درآمدی نقش بزرگ‌تری در ایالات متحده ایفا می‌کند. در این کشور، شکاف بقا بین ثروتمندان و فقیران به طور قابل توجهی بیشتر از اروپا است.

مقایسه ثروتمندان آمریکا و فقیران اروپا

داده‌های مقایسه‌ای نشان می‌دهد که در هر سطح ثروت در ایالات متحده، نرخ مرگ‌ومیر بالاتر از مناطقی از اروپا بود که محققان مطالعه کرده‌اند. ثروتمندترین آمریکایی‌ها به طور متوسط طول عمر کوتاه‌تری نسبت به ثروتمندترین اروپایی‌ها دارند. در برخی موارد، بقای ثروتمندترین آمریکایی‌ها معادل با فقیرترین اروپایی‌ها در مناطق غربی اروپا مانند آلمان، فرانسه و هلند است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

کاهش امید به زندگی در ایالات متحده

ایرن پاپانیکولاس، نویسنده مطالعه و استاد خدمات بهداشتی، سیاست و عمل در دانشگاه براون، گفت: «امید به زندگی در ایالات متحده در سال‌های اخیر در حال کاهش است.» این مطالعه تصویری دقیق‌تر از امید به زندگی در دموگرافی‌های مختلف ایالات متحده در مقایسه با نقاط مختلف اروپا ارائه می‌دهد.

او ادامه داد: «یافته‌ها یادآوری صریحی هستند که حتی ثروتمندترین آمریکایی‌ها نیز از مشکلات سیستماتیک در ایالات متحده که به کاهش امید به زندگی منجر می‌شوند، مصون نیستند. این مشکلات شامل نابرابری اقتصادی یا عوامل خطر مانند استرس، رژیم غذایی یا خطرات زیست‌محیطی است.»

پاپانیکولاس که ریاست مرکز پایداری نظام سلامت در دانشکده بهداشت عمومی را برعهده دارد، افزود: «اگر می‌خواهیم سلامت در ایالات متحده را بهبود بخشیم، باید عوامل زیربنایی که به این تفاوت‌ها منجر می‌شوند به ویژه در میان گروه‌های اجتماعی-اقتصادی مشابه بهتر درک کنیم و دلیل ترجمه آنها به نتایج سلامتی متفاوت در کشور‌های مختلف را بررسی کنیم.»

تفاوت‌های جغرافیایی در مرگ‌ومیر

به گزارش scitechdaily، طبق این مطالعه افراد در بالاترین طبقه ثروت، نرخ مرگ‌ومیری حدود ۴۰٪ کمتر از افراد در کمترین طبقه ثروت داشتند. همچنین افراد اروپای قاره‌ای در طول دوره مطالعه با نرخ مرگ‌ومیری حدود ۴۰٪ کمتر از شرکت‌کنندگان ایالات متحده مواجه بودند و شرکت‌کنندگان از جنوب اروپا نرخ مرگ‌ومیری حدود ۳۰٪ کمتر نسبت به شرکت‌کنندگان ایالات متحده داشتند. از سوی دیگر شرکت‌کنندگان از شرق اروپا نرخ مرگ‌ومیری ۱۳٪ تا ۲۰٪ کمتر داشتند.

موقعیت ثروت و طول عمر

سارا ماچادو، نویسنده مطالعه و دانشمند پژوهشی در مرکز پایداری نظام سلامت دانشگاه براون، گفت: «ما دریافتیم که موقعیت شما در توزیع ثروت کشورتان بر طول عمر شما تأثیر می‌گذارد، و موقعیت شما در کشورتان در مقایسه با موقعیت دیگران در کشورهایشان نیز مهم است.»

او افزود: «بهبود نتایج سلامت فقط چالشی برای آسیب‌پذیرترین افراد نیست، حتی کسانی که در بالاترین طبقه ثروت قرار دارند نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرند.»

مشکلات سیستمیک پشت شکاف مرگ‌ومیر در ایالات متحده

این مطالعه که داده‌های مطالعه بازنشستگی و سلامت ایالات متحده و نظرسنجی سلامت، پیری و بازنشستگی اروپا را تحلیل کرد، برجسته کرد که شبکه‌های امنیت اجتماعی ضعیف‌تر و تفاوت‌های ساختاری در ایالات متحده ممکن است به نرخ‌های بقای ضعیف‌تر در تمام گروه‌های ثروتی کمک کنند. این کاستی‌ها به طور ناعادلانه‌ای بر فقیرترین ساکنان تأثیر می‌گذارد، اما در نهایت حتی ثروتمندترین آمریکایی‌ها را نیز نسبت به همتایان اروپایی‌شان آسیب‌پذیرتر می‌کند.

این مطالعه به عوامل فرهنگی و رفتاری سیستمیک مانند رژیم غذایی، سیگار کشیدن و تحرک اجتماعی نیز اشاره کرد که ممکن است نقشی ایفا کنند. به عنوان مثال نرخ سیگار کشیدن و زندگی در مناطق روستایی که هر دو با سلامت ضعیف‌تر مرتبط هستند در ایالات متحده شایع‌تر بودند.

اثر بازماندگان در ایالات متحده

محققان به «اثر بازماندگان» در ایالات متحده اشاره کردند. در این پدیده، افراد فقیر با نتایج سلامتی بدتر احتمال مرگ زودهنگام بیشتری دارند، که منجر به باقی ماندن جمعیتی سالم‌تر و ثروتمندتر می‌شود همان‌طور که گروه‌های سنی پیش می‌روند. این موضوع توهمی ایجاد می‌کند که نابرابری ثروت در طول زمان کاهش می‌یابد، در حالی که در واقعیت بخشی از آن به دلیل مرگ زودهنگام فقیرترین آمریکایی‌ها است.

پاپانیکولاس گفت: «کار‌های قبلی ما نشان داده است که در حالی که نابرابری ثروت پس از ۶۵ سالگی در ایالات متحده و اروپا کاهش می‌یابد، در ایالات متحده این کاهش به دلیل مرگ زودهنگام و در نسبت بیشتر فقیرترین آمریکایی‌ها است.»

محققان گفتند که این یافته‌ها دیدگاهی سخت‌گیرانه از نتایج سلامتی در ایالات متحده ارائه می‌دهد و فراخوانی برای اقدام سیاست‌گذاران است تا شکاف مرگ‌ومیر مرتبط با ثروت را با سیاست‌هایی که دامنه‌ای وسیع‌تر از کاستی‌های نظام سلامت را در نظر می‌گیرند، برطرف کنند.

ماچادو گفت: «اگر به کشور‌های دیگر نگاه کنید، نتایج بهتری وجود دارد، و این به این معناست که می‌توانیم از آنها یاد بگیریم و بهبود بخشیم. لزوماً مسئله صرفه‌جویی بیشتر نیست — بلکه مسئله رسیدگی به عواملی است که نادیده گرفته‌ایم، که می‌تواند فواید بسیار بیشتری نسبت به آنچه تصور می‌کنیم به ارمغان بیاورد.»

انتهای پیام/

ارسال نظر