۰۶/ ارديبهشت /۱۴۰۴

هشدار درمورد کلاهبرداری اینترنتی از طریق صداسازی

هشدار درمورد کلاهبرداری اینترنتی از طریق صداسازی
مدیر مرکز نوآوری‌های ایران هایتک گفت: امروز حملات سایبری و کلاهبرداری‌های اینترنتی از سطح پیامک عبور کرده و احتمال دارد این اتفاق به زودی از طریق صداسازی نزدیکان و آشنایان رخ دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، برنامه «و اکنون آینده» رادیو گفت‌و‌گو درباره امنیت و تهدیدات سایبری در حوزه هوش مصنوعی با حسین طالب مدیر مرکز نوآوری‌های ایران هایتک و پژوهشگر پسادکتری در حوزه الکترونیک مصاحبه کرد.

طالب با بیان اینکه دنیای دیجیتال مزایا و معایبی دارد گفت: تاکسی اینترنتی، سفارش آنلاین غذا، ایمیل زدن و برگزاری جلسات کاری به صورت ویدئو کنفرانس و ... از مزایای دنیای دیجیتال است، اما این خطر هم وجود دارد که کاربران در معرض حملات سایبری و حملات فیشینگ قرار گیرند.

وی افزود: با ظهور و بروزی که هوش مصنوعی پیدا کرده است انتظار می‌رود این حملات سایبری و حملات فیشینگ گسترده‌تر شود.

مدیر مرکز نوآوری‌های ایران هایتک با بیان اینکه امروز حملات سایبری و کلاهبرداری‌های اینترنتی از سطح پیامک نیز عبور کرده و احتمال دارد این اتفاق به زودی از طریق صداسازی نزدیکان و آشنایان و جعل عمیق رخ دهد اظهار کرد: کلاهبردان از ابزار‌های هوش مصنوعی برای هک کردن و کلاهبرداری و باج گیری استفاده می‌کنند.

طالب پیشرفت سیستم امنیتی را به موازات ورود ابزار‌های پیشرفته به کشور ضروری خواند و تصریح کرد: امروز خودرو‌های بدون راننده که در جاده‌ها حرکت می‌کنند ممکن است در معرض هک شدن قرار گیرند و فرد هکر درب خودرو را قفل کرده و بابت آن باج خواهی کند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی متذ کرشد: ما در عین استفاده از این فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی می‌توانیم سیستم‌های پدافندی این حوزه را هم ارتقا ببخشیم. به عبارت دیگر، هوش مصنوعی در عین اینکه می‌تواند ما را قادر به جعل عمیق کند می‌تواند قدرت تشخیص و شناسایی جعل عمیق را نیز در اختیار ما قرار دهد.

مدیر مرکز نوآوری‌های ایران هایتک معتقد است که دنیای آینده دنیای بهتر و با جرائم کمتری همراه خواهد بود، چون با وجود هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین دیجیتال و سیستم‌های اطلاعاتیِ ارتقا یافته، افرادی که عملیات هک و نفوذ انجام می‌دهند راحت‌تر شناسایی خواهند شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر