۱۴/ فروردين /۱۴۰۴

کاشت حلزون تکنولوپی نوین برای درمان کم‌شنوایی

کاشت حلزون تکنولوپی نوین برای درمان کم‌شنوایی
رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه حدود ۲۰ هزار کاشت حلزون در کشور انجام شده است گفت: انجام این جراحی یکی از تکنولوژی‌های نوین و بسیار مؤثر در درمان کم‌شنوایی است.

سعید محمودیان رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا، با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر کشورمان در زمینه کاشت حلزون اظهار کرد: انجام این جراحی یکی از تکنولوژی‌های نوین و بسیار مؤثر در درمان کم‌شنوایی است.

وی ادامه داد: این تکنولوژی به‌طور خاص برای افرادی که سلول‌های شنوایی گوش داخلی آنها آسیب دیده و شنوایی خود را از دست داده‌اند، به‌کار می‌رود. پروتز‌های کاشت حلزون جایگزین این سلول‌های آسیب‌دیده می‌شوند و عصب شنوایی را تحریک می‌کنند تا شنوایی فرد بازگردد.

رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت افزود: اگرچه این پروتز‌ها نمی‌توانند سلول‌های شنوایی آسیب‌دیده را بازسازی کنند، اما توانسته‌اند به شکل قابل توجهی شنوایی فرد را بهبود ببخشند. یکی از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این تکنولوژی، پیشرفت سریع و مستمر آن در سال‌های اخیر است.

وی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ هزار کاشت حلزون در کشور انجام شده است تصریح کرد: ایران یکی از پیشگامان فناوری کاشت حلزون در منطقه است. حدود ۱۷ مرکز تخصصی و فوق تخصصی در کشور وجود دارد که این خدمات را ارائه می‌دهند.

محمودیان با بیان اینکه جراحی کاشت حلزون برای کودکان کمتر از یک سال هم امکان پذیر است گفت: خوشبختانه روند درمانی این تکنولوژی در کشور به قدری پیشرفت کرده است که تقریباً همه افراد، به‌ویژه کودکان و نوزادان، می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت در ادامه توضیح داد: ÷یشرفت علم در این حوزه باعث شده کودکان مبتلا به کم‌شنوایی از همان سنین پایین شنوایی خود را بازیابی کنند که این موضوع تأثیر بسیاری در تکلم و ارتباطات آنها خواهد داشت. به عبارت دیگر این تکنولوژی به‌طور مستقیم به بهبود کیفیت زندگی افراد کم‌شنوا، به‌ویژه کودکان کمک می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر