۱۷/ فروردين /۱۴۰۴
همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان رقم خورد؛

برگزاری محفل انس با قرآن در محضر رهبر معظم انقلاب

برگزاری محفل انس با قرآن در محضر  رهبر معظم انقلاب
محفل انس با قرآن کریم ماه مبارک رمضان در محضر رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) آغاز شد.

به  گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، همزمان با آغاز ماه  مبارک رمضان  و به روال سال‌های گذشته، امروز (۱۲ اسفندماه ۱۴۰۳ ه‌ش مطابق با اول رمضان ۱۴۴۶ ه‌ق)  از ساعت ۱۵ با دعوت از استادان، قاریان، حافظان، مربیان و فعالان قرآنی از سراسر کشور و جمعی از مسئولان امور قرآنی و فرهنگی در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی در محل حسینیه امام خمینی (ره) آغاز شد و تا اذان مغرب به افق تهران ادامه دارد.

این جلسه اجتماع نخبگان قرآنی کشور شناخته می‌شود، محفلی که از زمان ریاست‌جمهوری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از سال ۱۳۶۲ شکل گرفته و چهار دهه از اجرای هر ساله آن می‌گذرد.

در این مراسم که اجرای آن به عهده مجید یراق‌بافان است ، جمعی از قاریان و حافظان ممتاز و برتر کشور و اساتید قرآنی حضور دارند.

محسن قاسمی، قاری ممتاز کشور  اولین قاری این نشست قرآنی بود که از ابتدای سوره مبارکه اسراء آیاتی را تلاوت کرد.

قرائت قاری نوجوان محمدحسین عظیمی از استان مازندران نیز از تلاوت هایی بود که در این محفل انس با قرآن اجرا شد. در ادامه نماهنگی از قاریان و استادان فقید قرآن کریم که از خانواده شهدا بودن. پخش شد. مرحوم ابوالفضل علّامی برادر شهید ابوالحسن علّامی، مرحوم استاد محمدعلی اوحی، پدر شهید جواد اوحدی، مرحوم استاد محمدکاظم محمدزاده، برادر شهید مهدی محمدزاده، مرحوم استاد علی اربابی، پدر شهید احمد اربابی و استاد مهدی شکوهنده پدر دو شهید  از جمله این قاریان و فعالان قرآنی بودند. 

گوشتیران
قالیشویی ادیب

پس از پایان قرائت قاریان قرآن‌ کریم،  رهبر معظم انقلاب در سخنانی نکاتی را درباره بهره‌گیری هر چه بیشتر از فیوضات ماه مبارک رمضان و کتاب خدا بیان فرمودند که  بخش‌هایی از  این بیانات به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معظم له به شرح زیر است 

رهبر معظم انقلاب در ابتدای بیانات خود فرمودند: گر به درستی تلاوت قرآن انجام شود و استماع انجام شود، همه امراض برطرف می‌شود. قرآن هم علاج را به ما می‌گوید، اگر درست توجه کنیم، هم علاج را به ما می‌گوید، هم راه را به ما نشان می‌دهد و هم در ما انگیزه ایجاد می‌کند. این نکته مهمی است. خیلی‌ها هستند راه را بلدند، اما انگیزه در آنها نیست و دستگاه‌های فکری و اخلاقی قادر نیستند در این افراد انگیزه به وجود بیاورند. قرآن انگیزه ایجاد می‌کند. وقتی قرآن را به خوبی تلاوت کنند و به خوبی استماع کنیم و به خوبی در آن دقت کنیم، آن وقت این نتایج بزرگ برای ما حاصل خواهد شد.

ایشان با تأکید بر این که باید بسیار به یاد خدا بود عنوان کردند:  ذکر الله کثیرا. باید «خذ العفو» پیشه کرد. باید فی سبیل الله بود؛ و دیگر مفاهیمی که در قرآن وجود دارد، هزاران عنوان و مطلب و سرفصل را شامل می‌شود - و این اصلا مبالغه نیست - که اینها می‌توانند به معارف فکری برای توده مردم تبدیل شوند. چه چیزی این کار را میسر می‌سازد؟ تلاوت قرآن. با تلاوت قرآن، سطح سواد قرآنی مردم ارتقا می‌یابد و در نتیجه، مردم آنگونه که قرآن دستور داده است، می‌اندیشند. به طور معمول، انسان هرگونه که می‌اندیشد، همانگونه نیز عمل می‌کند.

حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: امروز در زمینه‌ی ارتباط با بیرون جامعه امروز ملت ایران مواجه است با یک جبهه‌ی وسیعی از قدرت‌مداران کافر یا منافق. این است. با ملت‌ها مشکلی نداریم. ملت‌ها با همدیگر یا برادرند یا اگر هم بیگانه هستند کاری به هم ندارند. آن که کار به کار کشور‌ها و ملت‌ها دارد قدرت‌مدارانند.

ایشان در ادامه افزودند: ما امروز جزو آن کشور‌هایی هستیم که با یک جبهه‌ی وسیعی از این قدرت‌مداران مواجه‌ایم. چگونه با اینها رفتار کنیم؟ قرآن متضّمن چگونگی رفتار با اینهاست. در چه مرحله با اینها حرف بزنیم، در چه مرحله دست همکاری بدهیم، در چه مرحله مشت به دهان اینها بکوبیم، در چه مرحله شمشیر بکشیم. همه‌ی اینها مشخص است در قرآن.

رهبر معظم انقلاب فرمودند: در زمینه‌ی مسائل اجتماعی درون جامعه‌ای، مسائل ارتباطات ما خب می‌دانید از نظر اسلام در تشکیل جامعه‌ی اسلامی بعد از توحید و معارف و ارتباط با خدا مهمترین مسئله عدالت است. عدالت اجتماعی است. پیغمبران به هیچ چیز به قدر عدالت دعوت نکردند بعد از توحید. ما در زمینه‌ی عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم، راه‌حلش در قرآن است.

این مراسم به صورت زنده و مستقیم از شبکه قرآن و معارف سیما و رادیو قرآن پخش می‌شود.

این گزارش در حال تکمیل است ...

انتهای پیام/

ارسال نظر