آغاز فعالیت اتوبوسهای برقی جدید در ۳ خط اتوبوسرانی تهران+ عکس و فیلم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، فعالیت اتوبوس های برقی جدید در ۳ خط اتوبوسرانی تهران صبح امروز از ساعت ۷ صبح آغاز شد.(اینجا ببینید)
آیین آغاز به کار این اتوبوس های برقی در میدان انقلاب بعد از خیابان جمالزاده پایانه اتوبوسرانی کاوه انجام شد.
احمد قیومی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در جمع خبرنگاران گفت: در افتتاح اولین خط تماما برقی خط جمهوری بهارستان گفتیم که ۱۵ خط در تهران با اولویت مرکز شهر برقی سازی خواهد شد. امروز به فاصله یک هفته از افتتاح خط قبلی ۳ خط دیگر را با اتوبوس های برقی فعال میکنیم.
وی با اشاره به پایانه هایی که امروز به صورت برقی فعال خواهد شد، گفت:خطوط جدید اتوبوسهای برقی در خط ۳۵۶ میدان جمهوری اسلامی - پل کریمخان زند با ۱۱ دستگاه، خط ۳۵۸ پایانه بیهقی - ابتدای فردوسی با ۱۰ دستگاه و همچنین در خط ۳۱۳ میدان سپاه - پایانه کاوه (میدان انقلاب اسلامی) با ۹ دستگاه از امروز فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: امیدواریم این برقی سازی خطوط در مرکز شهر یک گام موثر و عملی در حفظ محیط زیست و آلودگی هوا باشد.
- Chapters
- descriptions off, selected
- subtitles settings, opens subtitles settings dialog
- subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
قیومی با بیان اینکه دستگاه های مختلفی که در آلودگی هوای تهران تکلیف دارند متعدد هستند، خاطرنشان کرد: حمل و نقل عمومی تهران یکی از آن دستگاه هاست،اما پیشگام بودن در این عرصه و اثرگذاری در افکار مردم از سوی شهرداری بیشتر از دستگاه هاست.
- Chapters
- descriptions off, selected
- subtitles settings, opens subtitles settings dialog
- subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اضافه کرد: برقی سازی در تهران ضرورت است؛ در پایتختی با جمعیت بیش از ۱۰ میلیون نفر که صبح ها با ورودی های جدید بیش از ۱۳ میلیون نفر جمعیت دارد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با تاکید بر اینکه این رویداد ترافیک در مرکز شهر را بهینه می کند، گفت: با این اتفاق اعتماد به حمل و نقل عمومی برمیگردد. هدف گذاری بزرگ و ویژه ما بر این است که بتوانیم ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی را در تهران به کارگیری کنیم. این جدای از اتوبوس های دیزلی قبلی است که نیاز به نوسازی دارند و ناوگان اتوبوسرانی را به یک عدد مطلوب در تعداد اتوبوس برسانیم.
در سال آینده بهطور کامل می توانیم بگوییم که اتوبوسرانی به ۶ هزار دستگاه اتوبوس می رسد
وی ادامه داد: در سال آینده بهطور کامل می توانیم بگوییم که اتوبوسرانی به ۶ هزار دستگاه اتوبوس می رسد که مطلوب است. امروز ۳ هزار دستگاه با بازسازی به کار گرفته شده در مقایسه با ۳ سال پیش که تنها ۱۰۰۰ دستگاه فعال بود.
قیومی با بیان اینکه امروز ۳۰ اتوبوس برقی به ناوگان اضافه شد، اظهار کرد: اتوبوس های برقی که امروز اینجاست استاندار های بین المللی را برای خود دارد. اتوبوس دیزلی در بهترین حالت حدود ۵۵ هزار بیار گازوئیل را در سال می سوزاند. این اتوبوس ها در دمای زیر صفر موتور گرم کننده برای گرم کردن اتوبوس را روشن میکند که در هر ساعت یک لیتر را مصرف میکند. اگر در تمام سه ماه زمستان روشن هم باشد کمتر از هزار لیتر را مصرف می کند.
مدیرعامل شرکت واحد گفت: اما در مقابل ۵۵ هزار لیتر قابل قیاس نیست.
۵۰۰ دستگاه اتوبوس در یکی دو ماه آینده وارد تهران خواهد شد
وی در پاسخ به منتقدان اظهار کرد: این یک کار عملیاتی بزرگ در جهت کم کردن آلودگی هواست. این شاید به اشتباه و شاید به مقاصد دیگر مطرح شد. باید این کار را تحسین کرد که توسط این دوره انجام شد. مجموعه کارها در معاونت حمل و نقل مانند واگن ها تراموا و نوسازی ناوگان همگی باهم کمک می کنند که بتوانیم حمل و نقل آسان تری داشته باشیم. مخزن گازوئیلی اتوبوسهای برقی جدید فقط برای گرمایش در شرایط خاص سرما در سال استفاده میشود که دما زیر صفر است.تمام مصرف گازوئیلی که در شرایط خاص ممکن است استفاده شود کم تر از هزار لیتر است و در مقابل ۵۵ هزار لیتری که یک اتوبوس گازوئیلی مصرف میکند قابل مقایسه نیست.
قیومی گفت: به دنبال ایجاد پارکینگها و استفاده از حمل و نقل عمومی هستیم. امیدواریم در سال آینده به نتایج بهتری برسیم. تا ۵۰۰ دستگاه اتوبوس در یکی دو ماه آینده وارد تهران خواهد شد. همزمان زیرساخت های شهر را آماده می کنیم.
انتهای پیام/

۱۱۴ اتوبوس برقی از امروز وارد خطوط اتوبوسرانی میشوند
