۱۳/ فروردين /۱۴۰۴
سخنگوی دولت در دانشگاه علامه طباطبائی؛

داستان‌ها پذیرش تفاوت‌ها را امکان‌پذیر می‌کند

داستان‌ها پذیرش تفاوت‌ها را امکان‌پذیر می‌کند
سخنگوی دولت به ظرفیت داستان‌ها برای تولید معانی جدید اشاره کرد و گفت که داستان‌ها می‌توانند به ما کمک کنند تا تفاوت‌ها را به عنوان مزیت ببینیم، نه برتری را.

به گزارش خبرنگار آنا، اختتامیه همایش بین المللی کلیله و دمنه ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در این مراسم به بیان نظرات خود در زمینه ادبیات و فرهنگ پرداخت و با اشاره به افتخار خود از حضور در جمع متخصصان ادبیات، به تمثیل داستان خود و ادبیات پرداخت و آن را به داستان کسی تشبیه کرد که در بازار عطاران قدم می‌زند و بوی عطر‌ها را استشمام می‌کند، هرچند که عطری نمی‌خرد.

وی با بیان اینکه ادبیات و فرهنگ موضوعاتی فراملی و جهانی هستند که هویت‌ساز و انسجام‌بخش‌اند؛ تاکید کرد: در بحث‌های فرهنگی، مرز‌ها محو می‌شوند و انسان‌ها به مفاهیم اصیل و ارزشی می‌پردازند.

مهاجرانی به ظرفیت داستان‌ها برای تولید معانی جدید اشاره کرد و گفت که داستان‌ها می‌توانند به ما کمک کنند تا تفاوت‌ها را به عنوان مزیت ببینیم و نه برتری را.

وی به آثار «کلیله و دمنه» اشاره کرد که از زبان حیوانات داستان‌هایی را روایت می‌کند و این موضوع قابلیت گسترش در سطوح مختلف سنی را دارد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

مهاجرانی از همکاری‌های فرهنگی با کشور هند و دانشگاه علامه طباطبائی قدردانی کرد و بر اهمیت توجه به فرهنگ و ادب در دنیای پرتنش امروز تأکید کرد.

در پایان، مهاجرانی به اهمیت صلح درون و گسترش دانش بشری اشاره کرد و با نقل یک بیت از مولانا، عرایض خود را به پایان رساند.

انتهای پیام/

ارسال نظر