دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

درخواست وزیر کشاورزی از مجلس برای نوسازی شالیکوبی‌ها

وزیر کشاورزی ضمن بیان اینکه واردات برنج مدیریت شده است، گفت: مشکل برنج در زیرساخت آن است و به همین دلیل به دنبال وام هستیم و از نمایندگان مجلس درخواست داریم که در تجهیز منابع برای شالی‌کوبی‌ها به وزارت کشاورزی کمک کند.
کد خبر : 95741

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا، محمود حجتی در مورد وضعیت آب بندان‌های استان گیلان،گفت: حدود شش میلیارد متر مکعب آب بندان در گیلان وجود دارد که در دریا تخلیه می شود و از آنجا که مجری این آب بندان ها وزارت جهاد نیست از دولت درخواست کردیم که مسئولیت آن را به ما بدهد، چرا که می توان این آب بندان ها را تبدیل به سد کرد.


وی از نمایندگان مجلس درخواست کرد که در تجهیز منابع برای شالی‌کوبی‌ها به وزارت جهاد کشاورزی کمک کند.


وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مسئله برنج بیان کرد: من در بازار برنج تهران نیستم. همه می دانیم بازار تهران یک صنف مستقل است و ساختار تشکیلاتی خودش را دارد. آنچه به ما مربوط است؛ این است که قیمت برنج در فصل برداشت از قیمت توافقی و تضمینی پایین تر نیاید در حالی که این قیمت توافقی و تضمینی در سال گذشته از قیمت بازار هم پایین تر بوده است.


حجتی ادامه داد: از سال 1393 ثبت سفارش برنج را محدود کرده ایم، چراکه ثبت سفارش برنج در شرایطی بود که متقاضی می توانست در هر زمانی که بخواهد برنج سفارش دهد و حتی آن را تمدید کند، باور کنید محدود کردن ثبت سفارش برنج و قطع کردن دست دلال ها کار بسیار سختی بود.


وی در ادامه توضیح داد: در واقع ثبت سفارش برنج را تا آذرماه سال 1394 متوقف کردیم و سپس تعرفه‌ها را به ۴۰ درصد رسانده و مابه‌التفاوت آن را حدود ۵۰۰ تومان گذاشتیم. در ادامه به اصلاح و محدود کردن ثبت سفارش پرداختیم؛ بنابراین باید گفت واردات برنج مدیریت شده است.


محمود حجتی بیان‌ کرد: مشکل برنج در زیرساخت آن است و به همین دلیل تلاش کردیم محل ردیف تولید برنج افزایش پیدا کند و به دنبال وام برای این منظور هستیم.


وی گفت: برای اجرای خط فاینانس نیاز به کمک داریم و تجهیز و نوسازی یکی از راه های برون رفت از این مشکلات است.


حجتی عوان کرد: مشکل چای سنواتی نیز دغدغه همه ماست و باید برای حل آن فکری کرد تا بازار چای از بین نرود و وزارت نیرو باید در تأمین آب مزارع چای ما را همراهی کند.


او با بیان اینکه تولید ابریشم را با وجود تعرفه های عادی از ۱۰۰ هزار به یک میلیون رسانده‌اند، ادامه داد: امیدواریم بتوانیم تولید تخم نوغان و توت را نیز افزایش دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب