۱۰/ فروردين /۱۴۰۴
07:54 27 / 11 /1403
عصر امید اقتصاد دیجیتال؛

تولید سریع و کارآمد محتوا‌های متنی و تصویری با فناوری‌های نوین

تولید سریع و کارآمد محتوا‌های متنی و تصویری با فناوری‌های نوین
یک شرکت فناور حوزه اقتصاد دیجیتال از فناوری‌های نوین برای تولید سریع و کارآمد محتوا‌های متنی و تصویری استفاده کرده و به کسب‌وکار‌ها کمک می‌کند تا نیاز‌های محتوایی را باکیفیت و سریع برآورده کنند.

فاطمه شهرکی مدیرعامل یک شرکت فناور، فعال در زمینه تولید محتوا با استفاده از هوش مصنوعی که در هفتمین رویداد ملی عصر امید با عنوان اقتصاد دیجیتال هم حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد که از فناوری‌های نوین برای تولید سریع و کارآمد محتوا‌های متنی و تصویری استفاده می‌کنیم. 

وی درباره اینکه شرکت شما چه نیازی از نیاز کسب و کارهای جامعه را برطرف می‌کند، بیان کرد: محصولات شرکت به کسب‌وکار‌ها کمک می‌کنند تا بتوانند ارتباطات بهتری با مخاطبان خود برقرار و نیاز‌های محتوایی را با کیفیت و سرعت برآورده کنند.

شهرکی چالش‌های اصلی در حوزه اقتصاد دیجیتال را برشمرد و گفت: ازجمله چالش‌ها می‌توان کمبود زیرساخت‌های مناسب، ناهماهنگی مقرراتی و سطح پایین سواد دیجیتال در جامعه را ذکر کرد. در شرکت فناور با ارائه آموزش‌ها و مشاوره‌های فنی به مشتریان خود سعی در مواجهه با این چالش‌ها داریم و بستر‌هایی برای استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود فراهم می‌آوریم.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

مدیرعامل شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه‌ای برای توسعه بین‌المللی شرکت متبوع خود دارید؟ توضیح داد: در آینده به‌دنبال گسترش فعالیت‌های خود در بازار‌های بین‌المللی هستیم. در این راستا، برنامه‌هایی برای بومی‌سازی محصولات‌ و ایجاد همکاری‌ها در دست اجرا داریم تا ورود به بازار‌های جهانی را تسهیل کنیم.

تولید سریع و کارآمد محتوا‌های متنی و تصویری با فناوری‌های نوین

وی با بیان اینکه در تولید محصولات از فناوری هوش مصنوعی (برای تحلیل و تولید محتوا) بهره می‌گیریم، اصلی‌ترین چالش‌های شرکت متبوع خود را نحوه حفظ کیفیت در توسعه سریع فناوری و رقابت با محصولات مشابه در بازار دانست و گفت: نیروی انسانی متخصص، هزینه بالا و به‌روزنگه‌داشتن دانش تخصصی از دیگر چالش‌هاست.

شهرکی در پاسخ به این پرسش که ایران در حوزه اقتصاد دیجیتال در چه جایگاهی قرار دارد و تا رسیدن به جایگاه مطلوب چه ملزوماتی نیاز است؟ به آنا گفت: ایران با توجه به ظرفیت بالای نیروی انسانی و جامعه جوان، فرصت‌های خوبی در اقتصاد دیجیتال دارد؛ اما برای رسیدن به جایگاه مطلوب نیاز به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های دیجیتال، بهبود سیاست‌ها و مقررات و افزایش سطح دانش دیجیتالی مردم دارد.

فعال حوزه فناوری دیجیتال با بیان اینکه برگزاری رویداد ملی عصر امید نقش بسیار مهمی در پیوند میان دانشگاه و صنعت ایفا کرده است، اظهار کرد: این رویداد با ایجاد بستری برای نمایش توانمندی‌ها و تبادل ایده‌ها، می‌تواند بسیاری از شکاف‌های موجود در اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی را کاهش و به رشد و توسعه این حوزه کمک کند و ارتباطات خوبی را شکل دهد.

به گزارش آنا، هفتمین نمایشگاه ملی عصر امید با محور اقتصاد دیجیتال از ۱۵ تا ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر