دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سخنگوی شورای شهر تهران:

محله محوری با الگوی ایرانی _اسلامی نیاز پایتخت است

محله محوری با الگوی ایرانی _اسلامی نیاز پایتخت است
عضو شورای شهر تهران گفت: اداره شهر علاوه بر خدمات شهری، به راهبردهای نرم افزاری با تکیه بر محله محوری که از الگوی ایرانی_اسلامی نشات می گیرد، نیاز دارد.
کد خبر : 954647

به گزارش خبرگزاری آنا، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران در مراسم معارفه و تنفیذ احکام معتمدین محلات ۲۰ گانه منطقه ۴ شهرداری تهران اظهار داشت: در کشور ما، خود مردم در مواجه با مسائل روند پردازش، مطالبه گری و حل مشکلات را پیگیری و به سرانجام می رسانند.

وی با اشاره به وظایف نهادها و ارگان های حاکمیتی در ایفای وظایف و خدمات رسانی به مردم، تصریح کرد: در مدیریت شهری علاوه بر امور سخت افزاری همچون جمع آوری پسماند، نحوه احداث خیابان و کوچه و چگونگی تامین فضای سبز، بایستی به موارد نرم افزاری در چارچوب نگاه فرهنگی_اجتماعی نیز توجه داشت.

سخنگوی شورای اسلامی پایتخت با بیان اینکه در این دوره مدیریت شهری، رویکرد این است که هرچه مشورت ها بیشتر باشد و اصطلاحا فکر بزرگتر شود، نتیجه بهتری خواهیم گرفت، تاکید کرد: برای حل مشکلات و رفع آسیب های اجتماعی هم شورای شهر و هم شهرداری تهران، دست همکاری و کمک را به سمت معتمدین محلات گشوده است.

وی در ادامه به در اولویت بودن حمل و نقل عمومی برای پایتخت پرداخت و افزود: شهرداری تهران برای این مهم، پیگیری جدی ای در افزایش و نوسازی ناوگان اتوبوس، تاکسی و مترو داشته است.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ما برای آسیب های اجتماعی نیز وظایفی داریم و در همین راستا در این دوره سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران به جدیت به معضل معتادان متجاهر ورود کرد. 

وی افزود: در مباحث فرهنگی_اجتماعی مهم تر از جمع آوری و درمان آسیب دیدگان (به عنوان نمونه معتادان متجاهر)، پیشگیری از اعتیاد و آسیب اجتماعی است.

سخنگوی شورای شهر با تاکید بر نقش مراکزی همچون مساجد و فرهنگسراها، ادامه داد: داشتن امکاناتی همچون سالن ورزشی مناسب، سرای محلات مجهز و... حتما در فرهنگ سازی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی موثر خواهد بود و در این موارد نقش معتمدین محلات برای کمک به مدیریت شهری قابل توجه است.

نادعلی همچنین به گفتمان انقلاب اسلامیدر نهادینه کردن مردم سالاری دینی اشاره و تصریح کرد: محله محوری مبتنی بر الگوی ایرانی-اسلامی نیاز امروز پایتخت است و باید از ظرفیت گروه ها و تشکل های مردم نهاد به صورت عملیاتی و جدی بهره گرفته شود.

وی در این مراسم که علی اصغر کمالی زاده شهردار منطقه ۴ نیز حضور داشت، اظهار کرد: این منطقه شهرداری تهران از وسعت کم نظیری در مقایسه با دیگر مناطق تهران برخوردار است و البته در خدمت رسانی و پروژه های عمرانی توانسته اقدامات قابل تقدیری را به نتیجه برساند امامی تواند تقسیم این منطقه بزرگ به دو یا سه منطقه شهرداری مورد بررسی قرار گیرد.

عضو شورای شهر تهران به پیگیری مسائل مربوط به شورایاری های سابق و معتمدان محلات هم پرداخت و خاطر نشان کرد: از ابتدای شورای ششم به دنبال راهکاری با همکاری قوه قضاییه برای ادامه فعالیت شورایاری ها بوده ایم، گرچه نتیجه آن طور که باید و شاید باشد، حاصل نشد. البته با آغاز به کار فعالیت معتمدین محلات به سامان بخشی بهتر در جای جای پایتخت امیدوار هستیم.

نادعلی به تصویب نظام نامه محلات در صحن شورای شهر ششم هم اشاره کرد و گفت: هماهنگی بسیار خوبی بین مهندس چمران به عنوان رئیس محترم شورای شهر و آقای دکتر زاکانی به عنوان شهردار محترم تهران در حوزه معتمدین محلات صورت پذیرفته است.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم معتمدین ۲۰ محله منطقه ۴ شهرداری تهران، احکام خود را از سوی سخنگوی شورای شهر پایتخت دریافت کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب