رهایی: قانون تولید دانش بنیان؛ بستری برای همکاری دانشگاهها و صنایع
به گزارش آنا، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ترم تحصیلی جدید دانشجویان از شش بهمن آغاز شده است؛ تاکید کرد: امیدوار هستیم در ترم جاری فعالیتهای آموزشی و پژوهشی همکاران از کیفیت موثرتر و بیشتری برخوردار باشد.
وی ضمن تشکر از مدیران و مسئولان شرکت صنعتی گتروشیمی زاگرس جهت تعامل علمی با دانشگاههای کشور به منظور حل چالشهای صنایع، گفت: صنعت پتروشیمی بزرگترین صنعت کشور است که برای ایران ثروت آفرین خواهد بود و از این جنبه نیتی که از سالهای گذشته مطرح میشد تا ما به جای خام فروشی به سمت تولید محصول حرکت کنیم به واقعیت پیوسته است. ضمن اینکه این هدفگذاری موجب خواهد شد تا محصول فراوری شده و آماده برای کسب ثروت و بازگشت سرمایه بیشتر در صنعت پتروشیمی تجلی پیدا کند.
رهایی اضافه کرد: برای ایرانیها افتخار آمیز خواهد بود که که شرکت زاگرس بزرگترین تولید کننده متمرکز متانول در دنیا باشد و این محصول را تولید کند و پس از تولید محصول به فکر مشتقات و محصولات جدید باشد تا از این ذخیره بزرگی که شکل میگیرد محصولات جدیدی را تولید و از آن برای رفع نیازهای مردم کشور همچنین کسب ثروتهای جدید بهره ببرد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قانون تولید دانش بنیان، گفت: این قانون بسیار مترقی است و بستر خوبی را برای همکاری بین دانشگاه ها، مراکز علمی و صنایع مختلف کشور ایجاد کرده است تا بر اساس آن علاوه بر رفع کمبودها و محدودیتهای مراکز علمی، برخی مسائل و مشکلات صنایع را با ارائه راهکارهای علمی رفع کنیم.
رهایی افزود: راهاندازی اتاق نوآوری یا کلینیک صنعت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر همانند حلقه زنجیره پیوسته بین شرکت پتروشیمی زاگرس و دانشکده شیمی دانشگاه امیرکبیر عمل میکند که در گذشته شاهد حضور استادان بزرگ در این دانشکده بودهایم و امروز هم از پتانسیل فوقالعاده آنها به نحو احسن استفاده میکنیم که باعث هدایت فعالیتهای صنعتی به محصول تجاری محور خواهند شد.
وی ضمن ابراز امیدواری برای آینده در تعامل صنعت پتروشیمی و دانشگاه گفت: تقویت دو جانبه این ارتباط الگوی نمونه برای توسعه فعالیتهای صنعتی خواهد بود.
انتهای پیام/