برگزاری نخستین المپیاد علمی و مهارتی ویژه دانشجویان دارای معلولیت
به گزارش خبرنگار آنا، علی مقداری، رئیس دانشگاه آزاد واحد بین الملل فرشتگان و دبیر المپیاد علمی و مهارتی ویژه دانشجویان دارای معلولیت در مصاحبه تلفنی با برنامهای در رادیو گفتگو پیرامون موضوع نخستین المپیاد علمی و مهارتی ویژه دانشجویان دارای معلولیت گفت: هدف از برگزاری این المپیاد بسط عدالت آموزشی در راستای توانمند سازی، ایجاد انگیزه، نشاط و امید بخشی در بین دانشجویان دارای معلولیت در سطح کشور است.
وی افزود: این المپیاد ملی است و دانشجویان از تمام دانشگاههای کشور در مقطع کاردانی و کارشناسی میتوانند در این المپیاد و در ده رشته اعلام شده شرکت کنند. یکی از رشتهها که زمینه رباتیک دانش آموزی است ویژه دانش آموزان دارای معلولیت در مدارس استثنایی است.
مقداری تصریح کرد: کامپیوتر و فناوری اطلاعات، معماری، عکاسی، طراحی و ساخت طلا و جواهر، نقاشی و گرافیک، طراحی لباس و پوشاک، شطرنج، مترجمی زبان اشاره ایرانی، مترجمی زبان انگلیسی و رباتیک دانش آموزی جزء رشتههای این المپیاد به حساب میآید.
رئیس دانشگاه آزاد واحد بین الملل فرشتگان اظهار کرد: یکی از اهداف المپیاد شناسایی دانشجویان دارای معلولیت است که به صورت پراکنده در دانشگاههای مختلف ادامه تحصیل میدهند. تنها دانشگاه مناسب سازی شده برای پذیرش دانشجویان نا شنوا و دارای معلولیت واحد فرشتگان است.
مقداری گفت: امیدواریم با فراخوان اعلام شده و پلتفرم طراحی شده بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم تا دانشجویان دارای معلولیت با توجه به توانمندی خود در این رقابتها شرکت کنند. ما برای دانشجویان دارای معلولیت برای شرکت در این المپیاد محدودیتی نداریم.
رئیس دانشگاه آزاد واحد بین الملل فرشتگان با اشاره به اینکه با توجه به نوع رشته دانشجویان دارای معلولیت تصمیم میگیرند که در کدام رشته دانشگاهی در المپیاد به رقابت بپردازند گفت: توانمند سازی دانشجویان دارای معلولیت و نیاز ویژه و ترویج فرهنگ مناسب سازی در سایر نهادها و جامعه ایران از اهداف ما به حساب میآید. از رسانهها میخواهیم پوشش بیشتری از اخبار مربوط به دانشجویان دارای معلولیت داشته باشند.
انتهای پیام/