بصیرتافزایی و عدالتخواهی در قاب هنر؛ یک دبیر چگونه صدای فلسطین را بلند کرد؟
خبرگزاری آنا؛ فلسطین نام سرزمینی مقدس است که نخستین قبلهگاه خداپرستان به شمار میرود، اما این سرزمین سالهای بسیاری است که آسمان آبی را ندیده، سالیان سال است که برای ما نام فلسطین با جنگ گره خورده و جنگی برای سرزمین و جنگی برای آزادیخانه و کاشانه خود.
براین اساس، سمیه عزیزیان دانشجوی رشته روانشناسی عمومی مقطع کارشناسیارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر که در آموزش و پرورش نیز شاغل است برای آشنایی دانشآموزان شهرستان کاشمر و در دومین سال پیاپی به برپایی یک رویداد با نام «فلسطین آزاد» اقدام کرد.
دانشآموزان کاشمری، سفیران هنر و مقاومت
خبرنگار آنا به همین مناسبت گفتوگویی را با عزیزیان ترتیب داده است.
عزیزیان با بیان اینکه بهعنوان دبیر هنر در آموزش و پرورش شهرستان کاشمر مشغول به کار هستم و این موضوع در برپایی رویداد هنری «فلسطین آزاد» کنمک بسیاری به من کرد، اظهار کرد: طرح رویداد هنری دانشآموزان با محور مقاومت و عنوان «فلسطین آزاد» برای دومین سال پیاپی و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر، اداره آموزش و پرورش، مدارس سما و اداره اوقاف شهرستان کاشمر در آذرماه همزمان با روز مجلس و به یادبود شهید آیتالله مدرس در یک روز انجام گرفت.
وی اضافه کرد: رویداد هنری «فلسطین آزاد» با شرکت بیش از ۳۳۰ دانشآموز مدارس سما، هنرستانها و دانشآموزان مقطع متوسطه اول و دوم سطح شهرستان کاشمر در ۲۰ آیتم هنری برگزار شد و دانشآموزان در این رویداد با خلق تصاویر بدیع، خشم و انزجار خود را از جنایتهای رژیم اشغالگر و غاصب صهیونیستی بیان کردند و پس از داوری در پایان مراسم به ۱۰۰ دانشآموزان برگزیده که ۱۱ دانشآموز آن از مدارس سما بودند لوح تقدیر و هدایایی اهدا شد.
دانشجوی رشته روانشناسی عمومی مقطع کارشناسیارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر درباره اینکه رویداد هنری «فلسطین آزاد» با چه هدفی برگزار شد؟ بیان کرد: این رویداد درراستای منویات مقام معظم رهبری و با هدف بصیرتافزایی و آشنایی دانشآموزان با مسائل سیاسی روز منطقه، کنشگری آنان، بسط عدالتخواهی و ظلم ستیزی برگزار شد.
عزیزیان متذکر شد: از برنامههای جانبی رویداد هنری «فلسطین آزاد» میتوان به برگزاری کارگاه آموزشی توسط استادان برجسته دانشگاه هنر مشهد اشاره کرد، غرفهای نیز برای پاسخگویی به سؤالات و شبهات دانشآموزان درباره مسائل مربوط به منطقه، فلسطین و کشورهای محور مقاومت برپا شد.
«الف تا ی مقاومت»؛ تجلی حرکتهای تربیتی در مدارس
وی یادآور شد: همچنین از طریق تریبون آزاد صدای خود را در حمایت از فلسطین به گوش مسئولان رسانده و خشم و انزجار خود را به جنایات دشمنان و رژیم غاصب صهیونیستی بیان میکنیم.
دانشجوی رشته روانشناسی عمومی مقطع کارشناسیارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در بخش دیگری از گفتوگو با خبرنگار آنا درباره رویداد بینالمللی «الف تای مقاومت» هم گفت: نمایشگاه رویداد «الف تا ی مقاومت» از ۱۲ تا ۱۴ دی در دیار سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی برای به نمایش گذاشتن مجموعه حرکتها و خلق موقعیتهای تربیتی مدرسه و کلاس ناظر به مسئله مقاومت و مبارزه این جریان با صهیونیستی برپا شد.
عزیزیان تشریح کرد: در رویداد بینالمللی «الف تا ی مقاومت» ۶ هزار و ۳۰۰ اثر از طرحها و تجربیات خود را با موضوع «ظلمستیزی با تأکید بر مسئله فلسطین» از معلمان سراسر کشور جمعآوری کردیم و ۵۰ اثر بهعنوان آثار برگزیده به نمایش گذاشته شد.
وی افزود: طرح اینجانب بین بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ طرح ارسالی به دبیرخانه در مضمون هنر برای آزادی و با نام «فلسطین آزاد» بهعنوان طرح برگزیده کشوری انتخاب شد و لوح سپاس و تندیس طراح و مجری این طرح را دریافت کردم.
انتهای پیام/