دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 دی 1403 - 15:18
هفته پژوهش 1403؛

سرا‌های نوآوری؛ پل ارتباط با صنعت و بسترساز فعالیت دانش‌بنیان‌ها

سرا‌های نوآوری؛ پل ارتباط با صنعت و بسترساز فعالیت دانش‌بنیان‌ها
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: سرا‌های نوآوری، مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت هستند، امیدواریم که با گسترش این مراکز، شاهد تحولات بزرگی در عرصه فناوری و اقتصاد کشور باشیم.
کد خبر : 950048

به گزارش خبرنگار آنا، محمد کریم سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان سمنان قرارگرفتن سه عضو هیئت علمی این دانشگاه را در فهرست یک درصد برتر دانشمندان جهان، چاپ و انتشار کامل یک جلد کتاب علمی در انتشارات بین‌المللی توسط عضو هیئت علمی واحد سمنان، نگارش چندین مقاله علمی – پژوهشی و ایجاد چند سرای نوآوری در واحد‌های مختلف استان را از دستاورد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در حوزه پژوهش و فناوری در سال ۱۴۰۳ معرفی کرد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در بعد پژوهشی یعنی تولید علم و آگاهی و در بعد توسعه فناوری یعنی افزایش کیفیت زندگی و حل آسان و مؤثر سؤالات جامعه گام‌های مهم و بزرگی برداشته است. سرا‌های نوآوری در ادبیات اکوسیستم فناوری نامی بوده که نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی ابداع و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان سرا‌های نوآوری، مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی دانشگاه را به‌عنوان مراکز پشتیبان ایده‌پردازی، تجاری‌سازی و توسعه فناوری‌های نوینی برشمرد که نقش کلیدی در ارتقای زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی کشور ایفا می‌کنند.

سهرابی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در تلاش است تا با همکاری صنعت و سایر نهاد‌های علمی، بستر مناسبی برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کند. سرا‌های نوآوری، مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت هستند و امیدواریم که با گسترش این مراکز، شاهد تحولات بزرگی در عرصه فناوری و اقتصاد کشور باشیم.

وی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان را از طلایه‌داران فناوری‌های نوین حوزه علوم مهندسی در استان معرفی و به اهمیت ویژه این فناوری‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: فناوری‌های نوین حوزه علوم مهندسی قابل تلفیق با مجموعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی حوزه علوم پزشکی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و این دانشگاه تصریح کرد: همکاری در قالب این تفاهم‌نامه می‌تواند ظرفیت‌های مورد نیاز را ایجاد کند و بسترساز برای به منصه ظهور رسیدن این ارتباط دوسویه باشد.

به گزارش آنا، ارائه گزارش عملکرد حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان توسط عباسعلی وفایی، معاون تحقیقات و فناوری این دانشگاه، پخش کلیپ معرفی توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و تجلیل از دانش آموزان، دانشجویان، اعضای هیئت علمی و استادان برگزیده به‌عنوان پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان از دیگر برنامه‌های اجرا شده در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان سمنان بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب