حضور استادان دانشگاه آزاد در صنعت همزمان با پژوهش و تدریس
به گزارش خبرنگار آنا، احمد ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در نشست با مدیرعامل شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران اظهار کرد: مزیت استادان دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به استادان سایر دانشگاهها حضور آنان همزمان با تدریس و پژوهش در صنعت و بازار کار است.
وی با تأکید بر اینکه لازمه پیشرفت جامعه عملیاتی کردن علم و دانش و به روز کردن صنعت و دانش فنی است، رشد سریع هوش مصنوعی در عرصههای جهانی را یادآور شد و افزود: هوشمندسازی کنترل محصولات تولیدی صنایع از الزامات کارخانهها و صنایع است. رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی مهارتآموزی دانشجویان و دانشآموختگان رشتههای مختلف بهویژه رشتههای فنی و مهندسی بوده و دانشآموختگانی که مهارت کافی در رشته تحصیلی نداشته باشند در بازار کار و صنعت جایی برای فعالیت نخواهند داشت.
مدیرعامل شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران نیز گفت: در دهههای گذشته صنعت و دانشگاه بهصورت جزیرهای و هر کدام برای خود فعالیت میکردند؛ اما اخیراً ضرورت همکاریهای صنعت و دانشگاه در بین صنایع و تولیدکنندگان ملموس است.
یوسف دادگر اضافه کرد: کارخانهها و صنعتگران به دنبال دانشآموختگان دارای مهارت فنی بوده و اغلب متخصصان جذبشده در صنایع از نخبگان دانشگاهها هستند. امروزه نیاز صنایع به دانش به روز و اقتصادی است و این مهم از طریق ارتباط صنایع با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان عملی میشود.
به گزارش آنا، در پایان اعضای هیئت علمی گروه مکانیک و برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه نظرات فنی، اجرایی، سوابق پژوهشی و ایدههای فناورانه خود را ارائه کردند. این نشست مشترک در راستای مطالعه و انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک علمی و پژوهشی صورت گرفت و در ادامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه به همراه اعضای هیئت علمی گروه مکانیک و برق این واحد دانشگاهی از خط تولید شرکت موتورسازان بازدید کردند.
انتهای پیام/