دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

حمایت از پژوهش‌های علمی در زمینه تقریب مذاهب و گسترش ارزش‌های مشترک در دانشگاه آزاد اسلامی

حمایت از پژوهش‌های علمی در زمینه تقریب مذاهب و گسترش ارزش‌های مشترک در دانشگاه آزاد اسلامی
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه با راه‌اندازی دفاتر تقریب مذاهب و تشویق به پژوهش‌های علمی در راستای تقویت وحدت و همبستگی میان ادیان و مذاهب مختلف، تلاش دارد تا با بهره‌گیری از نخبگان علمی، به کاهش اختلافات مذهبی و قومی در سطح جامعه کمک کند.
کد خبر : 949425

علی سروری مجد، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک نهاد علمی پیشرو، در راستای تحقق اهداف تقریب مذاهب و تعامل سازنده میان ادیان مختلف، اقدامات متعددی را در دستور کار قرار داده است. درواقع، دانشگاه آزاد این امکان را برای نخبگان فراهم کرده است تا دور یک میز بنشینند و درباره مشترکات با یکدیگر به گفت‌و‌گو بپردازند.

دانشگاه آزاد اسلامی؛ پیشرو در تقریب مذاهب و تقویت وحدت میان ادیان

به گفته سروری مجد، دفاتر تقریب مذاهب که در واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد راه‌اندازی شده‌اند، بستری برای گفت‌و‌گو‌های علمی میان نخبگان و پژوهشگران فراهم کرده‌اند تا از طریق شناسایی نقاط مشترک میان ادیان و مذاهب، به گسترش وحدت و کاهش اختلافات کمک کنند. مشترکات بین ادیان مختلفت بسیار بیشتر از اختلافات است.

انتقال مفاهیم عدالت، آزادی و حقوق بشر به سطح دانشجویی و جامعه

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف این دانشگاه، انتقال این مباحث به سطح دانشجویی و عموم جامعه است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد به‌ویژه در برنامه‌های آموزشی و پژوهشی خود، به تقویت مفاهیمی، چون عدالت، آزادی، دفاع از حقوق بشر، مبارزه با ظلم و فساد و حمایت از مظلومان در سراسر جهان می‌پردازد. این موضوعات، به‌عنوان ارزش‌های مشترک میان تمام ادیان الهی شناخته می‌شوند و دانشگاه آزاد تلاش دارد تا از طریق تحقیق و پژوهش‌های علمی، به گسترش این ارزش‌ها در جامعه کمک کند.

حمایت از پژوهش‌های علمی در زمینه تقریب مذاهب و گسترش ارزش‌های مشترک

در ادامه، وی افزود: در بخش پژوهش‌های دانشگاهی، این رویکرد از طریق پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی پیگیری می‌شود. همچنین، دانشگاه آزاد برای تشویق پژوهشگران و دانشجویان به نوشتن مقالات و پژوهش‌های علمی در این حوزه‌ها، از سیستم‌های حمایتی و امتیازاتی بهره می‌برد. در این راستا، برنامه‌هایی مانند انتشار مجله‌های علمی پژوهشی در زمینه تقریب مذاهب نیز در دست اقدام است.

مجلات علمی و پایان‌نامه‌ها؛ ابزارهای دانشگاه آزاد در جهت کاهش اختلافات مذهبی

سروری مجد در پایان اظهاراتش، بیان کرد: این اقدامات علمی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی، به‌ویژه در سطح نخبگان، به‌عنوان گام‌هایی مؤثر در کاهش اختلافات مذهبی و قومی و گسترش وحدت میان جوامع مختلف به شمار می‌آید و امید می‌رود که با حمایت‌های بیشتر، این تلاش‌ها به‌طور گسترده‌تری در سطح ملی و بین‌المللی تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب