جای خالی چند فیلم و سریال درباره حماسه ۹ دی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، بیش از یک دهه از سالی که نهم دی ماه در تقویم شمسی به روزی ویژه تبدیل شد گذشته است. روزی که برای تاریخ جمهوری اسلامی ایران، یک روز مهم، تاثیرگذار و قابل توجه است. به بهانه همین جایگاهی که نهم دی در تقویم شمسی پیدا کرده با حجتالاسلام سید عباس موسوی مطلق گفتوگو کردیم.
حجتالاسلام موسوی مطلق در رابطه با جایگاه اجتماعی این روز مهم در کشورمان توضیح داد: نهم دی ماه یکی از نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی است. جهت آن هم این است که فتنه سال ۸۸ باعث شد خیلیها که تا آن روز دستشان رو نشده بود، رو شود چرا که توهین به سیدالشهداء علیه السلام باعث غربال مومن به انقلاب و کافران ومنافقان به انقلاب شد و باعث انسجام مردم شریف ایران شد.
وی افزود: در همین روز بود که یکبار دیگر قدرت مردم در کنار قدرت رهبری به رخ جهانیان کشیده شد؛ امام و امت قدرتشان بر همگان بار دیگر آشکار شد و ثابت شد اصل انقلاب برای مردم ما اهمیت ویژهای دارد و هر کس در مقابل انقلاب بایستد مردم مقابل او خواهند ایستاد و بار دیگر روح متحد انقلاب با اهل بیت علیهم السلام به نمایش گذاشته شد.
جای چند فیلم و سریال در این خصوص خالی است، حتی ورود این یومالله به کتابهای درسی هم ضرورت دارد و بازخوانی آن به زبان نوجوانان نیز ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
این کارشناس مذهبی و سیاسی درخصوص لزوم تبیین این حماسه نیز عنوان کرد: اقدامات مثبتی که از طرف رسانهها، خبرگزاریها و خود مردم صورت گرفت، باعث زنده نگه داشتن این روز شده است. مانند اجتماعات مردمی، مراسمات مختلف، گفتوگوها، مستندها و مواردی از این دست. اگرچه جای چند فیلم و سریال در این خصوص خالی است، حتی ورود این یومالله به کتابهای درسی هم ضرورت دارد و بازخوانی آن به زبان نوجوانان نیز ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
حجتالاسلام موسوی مطلق در پایان سخنان خود با ارائه راهکار برای آشنایی نوجوانان نسل امروز که تصویر دقیقی از این رویداد ندارند توضیح داد: ساخت انیمیشن، روایت واقعه به زبان بچههای نسل امروز، برگزاری جلسات و همایشهایی که برگزارکنندگان آن خود جوانان باشند، مواردی است که میتواند به آشنایی نوجوانان با این حماسه کمک کند. اگر در این میان دولت هم پشتیبانی کند علیالقاعده اتفاق خوبی است، در گیر کردن هیئتهای مذهبی برای زنده نگه داشتن این رویداد نیز اتفاقی است که برای نسل جوان مفید است.
انتهای پیام/