دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 دی 1403 - 16:04
مرادی مطرح کرد؛

ارتباط مؤثر با حوزه علمیه نقطه عطف دانشگاه آزاد

ارتباط مؤثر با حوزه علمیه نقطه عطف دانشگاه آزاد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی گفت: یکی از نقاط عطف دانشگاه آزاد اسلامی ارتباط مؤثر با حوزه علمیه در سال‌های اخیر است.
کد خبر : 947914

به گزارش خبرنگار آنا از مشهد، محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی در گفتگویی رادیویی به مناسبت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: یکی از نقاط عطف دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط مؤثر دانشگاه با حوزه علمیه در سال‌های اخیر است.

وی با تأکید بر ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه گفت: فعالیت‌های دانشگاه و حوزه علمیه و هم‌افزایی این دو نهاد مقدس صرفاً محدود به این ایام نیست و اعتقاد ما بر این است که اگر آنچه در این دو نهاد مقدس به‌عنوان برگ برنده و نقطه قوت دو مجموعه است به اشتراک گذاشته شود هر دو مجموعه می‌توانندکنار هم و با هم‌افزایی بیشتر اثرات بیشتری را در جامعه هدف خودشان که دانشجو و طلبه و به طور کلی عموم جامعه است داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی در پاسخ به این سؤال که چه اقداماتی در تقویت وحدت حوزه و دانشگاه موثر است و دانشگاه آزاد در این باره چه اقداماتی انجام داده است، ادامه داد: رویکرد ما در دانشگاه آزاد اسلامی که مسئولیت آموزش پژوهش و فرهنگ و تربیت نسل جوان را برعهده داریم در چند سال اخیر دچار تحول جدی شده، به گونه‌ای که حوزه پرورشی و فرهنگی ـ تربیتی با دستور دکتهرانچی رئیس دانشگاه آزاد تغییرات جدی داشته است.

مرادی متذکر شد: یکی از این حوزه‌ها حوزه تربیت اسلامی در ارتباط با نهاد‌های تأثیرگذار جامعه است که در استان خراسان رضوی با توجه به همجواری با امام رئوف ارتباط بسیار خوبی با مجموعه حوزه علمیه و مدارس علوم دینی گرفتیم.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌رضوی با حوزه علمیه این استان افزود: با امضای این تفاهم‌نامه هر دو مجموعه از توان آموزشی پژوهشی و فرهنگی و حتی فناوری ما برخوردار شدند و ما چون در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و خراسان رضوی حوزه علوم پزشکی و بیمارستان‌های فعال داریم در حوزه‌های حتی خدمات رفاهی و توسعه‌ای هم این تسهیلات را به اشتراک گذاشتیم تا آنچه در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و استان است به طور شایسته و بایسته در خدمت طلاب و علاقه‌مندان به تحصیلات علوم دینی قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی تبیین کرد: طرح‌های پژوهشی مشترکی را کلید زدیم و چند سالی است که گروه‌های فقه، مبانی حقوق و علوم قرآنی و معارف دانشگاه ارتباط شایسته‌ای را با حوزه علمیه و مدارس علوم دینی دارند و یکی از نقاط عطف دانشگاه آزاد اسلامی این ارتباطی است که در سال‌های اخیر شکل گرفته و موجب افزایش نقاط قوت در دو مجموعه شده است.

مرادی درباره بومی‌سازی علوم انسانی با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجوی بین‌الملل از هشت ملیت در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مشغول تحصیل هستند، افزود: در بحث اثرگذاری بر دانشجویان بین‌الملل، کارگروه‌هایی را به صورت مشترک با حوزه علمیه تشکیل دادیم و این یک ظرفیت بی‌نظیری است که می‌شود در کنار سایر برنامه‌ها، برنامه‌های فرهنگی و پژوهشی با نگاه آسیب‌شناسی حضور این دانشجویان در کشورمان داشته باشیم تا بیشترین اثرگذاری را به لحاظ فرهنگی داشته باشیم.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه تحول درعلوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارگروه تحول در علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته که قرر شده نقش علوم انسانی را در زندگی مردم به صورت ملموس‌تر ببیند و مسائل مربوط به تربیت اسلامی و سبک زندگی اسلامی و مسائل مربوط به اقتدار ملی را موشکافانه بررسی کنند و طبیعتاً هر دو مجموعه دانشگاه و حوزه علمیه در سرفصل‌های درسی ورود جدی داشته باشند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی یادآور شد: این تغییرات در دانشگاه آزاد مشهد شروع شده و بخش عمده‌ای از این تغییرات هم مرهون زحمات دوستان در مراکز پژوهشی حوزه علمیه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب