دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در قالب پنجمین اردوی «راویان پیشرفت» صورت گرفت؛

روایت اهالی رسانه از «صبا فولاد» بندرعباس

روایت اهالی رسانه از «صبا فولاد» بندرعباس
جمعی از خبرنگاران، گویندگان خبر، هنرمندان و اهالی رسانه ملی برای شرکت در اردوی راویان پیشرفت، از شرکت «صبا فولاد خلیج فارس» در بندرعباس بازدید کردند.
کد خبر : 947184

به گزارش خبرگزاری آنا، پنجمین اردوی «راویان پیشرفت» با هدف بازدید از دستاوردهای شرکت «صبا فولاد» خلیج فارس، به‌همت اداره‌کل روابط‌عمومی رسانه ملی با حضور جمعی از خبرنگاران، گویندگان خبر، هنرمندان و اهالی سازمان صداوسیما، از ۱۹ آذرماه برگزار شد. 

اردوی «راویان پیشرفت» در کرانه‌های خلیج تا ابد فارس، در شهر بندرعباس و به‌میزبانی «صبا فولاد خلیج‌فارس» رقم خورد و مسافران صمیمی این کاروان یکدل راهی جنوب کشور شدند تا بار دیگر راوی دستاورد‌های ایرانِ اسلامی شوند. از آنجایی که پیشرفت‌های تولیدی و اقتصادی صبا فولاد افتخارآمیز و شایسته روایتگری اثرگذار است، شنیدن فرایند این توسعه ملی قطعاً از زبان هنرمندان، جذابیتی دوچندان دارد. 
 
به ایرانی بودن خودمان افتخار کنیم

فریده فرخ‌نژاد، گوینده پیش‌کسوت خبر تلویزیون و رادیو که در پنجمین اردوی راویان پیشرفت حضور داشت، با اشاره به تجربه گویندگی خبر در بندرعباس گفت: از دهه ۱۳۶۰ گویندگی خبر را آغاز کردم و در دهه ۱۳۷۰ گوینده خبر بندرعباس بودم. پیشرفت‌هایهرمزگان در این چند دهه به‌واسطه مردم تلاشگر و متخصص کاملاً محسوس است. حضور در مجموعه صبا فولاد برای من افتخار بزرگیاست؛ چراکه به اینجا احساس تعلق می‌کنم.  

فرخی‌نژاد با اشاره به اهمیت ادامه اردو‌های راویان پیشرفت با هدف آشنایی اهالی رسانه با دستاورد‌های کشور، افزود: همکاران در ایناردو‌ها دور هم جمع می‌شوند، دیدار‌ها تازه می‌شود و همین مسئله دوستی بین نیرو‌های خبری و تولیدکنندگان محتوای رسانه ملی را عمیق‌تر می‌کند.

وی تأکید کرد: بازدید‌های ما از توسعه‌یافتگی کشور و صنایع و معادن پیشرفته کمک می‌کند بیش از قبل به ایرانی بودن خودمان افتخار کنیم و انگیزه و امید به آبادانی و تلاش برای توسعه کشور، در دل تمام ما بیشتر می‌شود. 
 
تکریم و آگاه‌سازی فعالان رسانه در اردو‌های راویان پیشرفت

محسن میرزاعلی، شاهنامه‌خوان و نقال سرشناس کشور، از چهره‌هایفرهنگی و هنری حاضر در پنجمین اردوی راویان پیشرفت، با خواندن بیتی از شاهنامه فردوسی اظهار کرد: نخستین سخن، چون گشایشکنیم، جهان‌آفرین را ستایش کنیم. افتخار داشتم در کنار جمعی از خانواده بزرگ مجریان و گویندگان رسانه ملی در پنجمین سفر راویانپیشرفت، به‌عنوان نماینده‌ای از حوزه نقالی و شاهنامه‌خوانی کشور حضور داشته باشم. این تجربه برای من جای بسی خوشحالی و شادمانی دارد.  

وی ادامه داد: این سفر دو پیام بسیار مهم برای من داشت؛ اول رویکرد صداوسیما، خصوصاً روابط‌عمومی رسانه ملی در تکریمهنرمندان و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای و آگاه‌سازی همکاران حوزه‌هایگوناگون سازمان صداوسیما از صنعت و رشد تولیدات بعد از انقلاب اسلامی و نکته دیگر آشنایی و انتقال پیام پیشرفت ایران اسلامیتوسط اهالی رسانه به مردم عزیز، فارغ از هرگونه اغراق است.

میرزاعلی با بیان اینکه با همراهی یکدیگر می‌توان ایران را آباد ساخت، عنوان کرد: این سفر محمل آشنایی ما با مجموعه صبا فولاد بود و ما در یک قالب بسیار درخشان، شاهد گوشه‌ای از دستاوردهایعظیم کشور بودیم و دریافتیم اگر دست در دست هم نهیم، ایرانیآبادتر و سربلندتر از آنچه هست، به دنیا نشان خواهیم داد.
 
تداوم اردو‌های راویان پیشرفت با سناریو‌های خلاقانه

روح الله خواجه‌سروی، مدیر رصد معاونت فضای مجازی، در حاشیهپنجمین اردوی راویان پیشرفت به بندرعباس، با اشاره به اهمیتارتباط رسانه با بخش صنعت، گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده تولیدمحتوای جریان‌ساز و تاثیرگذار در اخبار عمومی، ارتباط رسانه و صنعت از منظر تبادل داده و اطلاعات است.  

مدیر رصد معاونت فضای مجازی ادامه داد: ساخت انگاره‌ها و ذهنیت‌هایی که رسانه‌ها در شکل‌گیری آن نقش دارند، امروز از چالش‌های جوامع است. انگاره‌های منفی به صنعت و تولید در کشور، اکنون توسط برخی رسانه‌ها دنبال می‌شود که لازم است رسانه ملی و دیگر رسانه‌های متعهد با روایتگری صحیح از حماسه‌های پیشرفتبگویند که در دوران انقلاب اسلامی چه پیشرفت‌ها و درخشش‌هایی به وقوع پیوسته و مردم نباید از این دستاورد‌ها بی‌خبر بمانند.

خواجه‌سروی با تأکید بر اهمیت اخبار مثبت در افزایش نشاط و انگیزه در جامعه بیان کرد: اردو‌های راویان پیشرفت قطعاً تأثیراتمثبتی خواهد داشت؛ ولی باید سناریو‌های خلاقانه نیز برای چگونگیروایت و شکل ارائه محتوا داشته باشیم تا هدف‌گذاری‌ها هم دقیق‌ترشود.

گفتنی است صبا فولاد خلیج‌فارس در سال ۱۳۸۳ با هدف رسیدن به برنامه جامع توسعه و تکمیل زنجیره فولادی کشور و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این صنعت راهبردی، در ۲۰کیلومتری غرب شهر بندرعباس تأسیس شده است، مساحت ۱۳۰ هکتاری دارد، اولین تولیدکنندهبریکت گرم ایران، سومین تولیدکننده خاورمیانه، نهمین کشور و هفدهمین کارخانه در جهان با ظرفیت تولید یک‌ونیم میلیون تن در سال است و برای بیش‌از ۵۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و هزاران نفر به‌صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب