دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران:

ارتباط جدی میان صنعت و دانشگاه شکل گرفته است/ نساجی، صنعتی است که برای تمام نسل‌ها لازم است

ارتباط جدی میان صنعت و دانشگاه شکل گرفته است  نساجی، صنعتی است که برای تمام نسل‌ها لازم است
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در حاشیه بازدید از رویداد صدرا واحد تهران جنوب عنوان کرد: ارتباط جدی میان صنعت و دانشگاه شکل گرفته است.
کد خبر : 942847

به گزارش خبرگزاری آنا، معاونت آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری دانشکده هنر و معماری، رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در حوزه هنر، مد و لباس را امروز و فردا برگزار میکند.

«علیرضا فیروزفر» سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نیز به همراه «عظیم حسینی» مدیر دانشگاه آزاد تهران جنوب و «عاصمه قاسمی» مشاور عالی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده نیز در این رویداد حضور یافتند.

/////////

فیروزفر از تمامی غرفه‌های این رویداد بازدید کرد و آن را خوش‌یُمن توصیف کرد. وی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره هدف این رویداد اظهار داشت: مجموعه رویدادهای صدرا که هم‌اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است، یک اتفاق بسیار ارزشمند و امیدوارکننده است و نشان از شکل‌گیری ارتباط جدی میان صنعت و دانشگاه دارد.  

وی افزود: این روند به‌سوی آماده‌سازی نیروهای ماهر و ورزیده فارغ‌التحصیل از دانشگاه برای صنعت کشور پیش می‌رود. طرح پویش که چند سالی است در دانشگاه آغاز شده، اکنون در حال به بار نشستن و نمایان کردن نتایج خود است.

 

ارتباط جدی میان صنعت و دانشگاه شکل گرفته است/ نساجی، صنعتی است که برای تمام نسل‌ها لازم است
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در ادامه بیان کرد: اکنون شاهد صنعتی هستیم که از دل دانشگاه برخاسته و در حال انتخاب نیروهای خود از میان نسل آینده است. در این رویدادها، دانشجویان ثبت‌نام می‌کنند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و سپس برای مهارت‌آموزی در یک صنعت مشغول به فعالیت می‌شوند.

/////////

فیروزفر اظهار داشت: پس از فارغ‌التحصیلی، دو مسئله اساسی حل شده است؛ نخست اینکه نیروی متخصص و مهارت‌آموخته برای ورود به صنعت تأمین شده و دوم اینکه انگیزه‌ای که پیش‌تر در میان دانشجویان برای ادامه فعالیت‌های دانشگاهی کمرنگ بود، اکنون ایجاد شده است. دانشجوی امروز می‌داند که با تلاش می‌تواند به نتایج مطلوب دست یابد.  

وی افزود: دیگر دانشجویان صرفاً به دنبال اخذ مدرک تحصیلی برای استخدام نیستند، بلکه به کسب مهارت‌هایی کاربردی می‌پردازند، که این تحول، نویدبخش آینده‌ای روشن برای نسل جدید ما است. در این میان، واحد تهران جنوب یکی از پیشگامان این رویدادها و اقدامات ارزشمند بوده است.

/////////

فیروزفر در خصوص کاهش جزئی تعداد دانشجویان رشته‌های نساجی و مد و لباس بیان کرد: شاید کاهش انگیزه یکی از دلایل این روند بوده است. اما اطمینان داشته باشید که برگزاری چنین رویدادهایی نه‌تنها تعداد متقاضیان این رشته‌ها را افزایش خواهد داد، بلکه در آینده نزدیک، بسیاری از رشته‌های کمرنگ‌شده را به اوج بازخواهد گرداند.

وی افزود: صنعت نساجی، صنعتی ضروری برای تمامی نسل‌ها و یکی از صنایع پرطرفدار در سراسر جهان است. پیش‌تر، عدم علاقه به این صنعت ناشی از تلاش دانشجویان برای ورود به بازار کار بدون داشتن مهارت کافی بود. اما اکنون با رفع این نقص، مطمئناً شاهد افزایش اشتیاق دانشجویان به این رشته‌ها خواهیم بود.

از جمله اهداف برگزاری این رویداد میتوان به کسب مهارت اجرایی، زمینه سازی ایجاد منبع درآمد برای دانشجویان، ایجاد زمینه اشتغال پس از فراغت از تحصیل، اعطا گواهینامه مهتبر پایان دوره، امکان معرفی دانشجویان برگزیده به صنایع از سوی دانشگاه و امکان تامین تمام یا بخشی از هزینه تحصیل توسط صنایع اشاره کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب