جلوگیری از بارش روزانه ۷۰۰ تن گوگرد بر سر مردم/ ۱۶۰هزار واگن در انتظار حرکت به سمت پروژه های صنعتی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، امروز معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل راهآهن و محسن قدیری، مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان سرمایهگذاری احداث خط صنعتی به منظور افزایش سهم حمل و نقل ریلی از کل جابهجایی بار در کشور، کمک به حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا، کاهش مصرف سوخت، کاهش آمار تصادفات و خسارات ناشی از آن امضا کردند.
جبارعلی ذاکری در این مراسم ، گفت:یکی از راهبردهای اصلی راه آهن سرمایه گذاری زیرساخت ها در این بخش است.این پروژه از چند جنبه برای اقتصاد اهمیت دارد.
مدیر عامل راه آهن ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه، افزایش و توسعه حمل بار لحاظ شده و این یکی از پروژه هایی است که طبق پیش بینی حمل و نقل ریلی، ۵ میلیون تن محصول صنعتی در سال جابجایی خواهد داشت و این سهم در اقتصاد منطقه و کشور اثرگذار است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از بحث های پدافند غیرعامل، توسعه و ظرفیت سازی در هدفگذاری های شهرک های صنعتی-انرژی به ویژه در استان اصفهان است که این اهمیت ریلی ویژه ای برای این استان دارد که قطعا مورد توجه شرکت راه آهن است.
وی تاکید کرد: وجود قطب ها و چشمه های بار در استان اصفهان دلیلی برای انتقال جابجایی از جاده به ریل صورت بگیرد.
ذاکری گفت: کاهش تصادفات جاده ای و موضوع ایمنی راه و حمل ونقل باعث انتقال حمل و نقل از جاده به سمت حملدو نقل ریلی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: ۱۶۰هزار واگن در انتظار حرکت به سمت پروژه های صنعتی و به ویژه خط ریل جدید صنعتی در استان اصفهان است.
حمایت از پروژه های ریلی
حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مجلس و عضو کمیسیون اصل ۹۰ در ادامه این نشست، گفت: ازپیگیری پروژه ریلی در این منطقه بیش از ۸سال می گذرد این خط ریل از سیاست های کلان کشور است و موانع در این مسیر برداشته شده است.
وی ادامه داد: این خط راه آهن از لحاظ پدافند غیر عامل اهمیت دارد چراکه زنجیره فعالیت صدها واحد صنعتی را با صنعت ریلی مستحکم می کند.
حاجی دلیگانی گفت: نباید حمل و نقل ریلی خواب زیادی داشته باشد. توقف و یا کندی در مسیر حرکت حمل و نقل باعث تضعیف صنعت و تولید کشور می شود.
حاجی دلیگانی تاکید کرد: با راه اندازی این خط ریلی پیش بینی می شود تا سال ۱۴۰۶ از بارش روزانه ۷۰۰ تن گوگرد بر سر مردم جلوگیری کند.
به گزارش آنا، احداث خط راه آهن صنعتی و تجاری شرکت پالایش نفت اصفهان به طول تقریبی ۸۳ کیلومتر از محل انشعاب سوزن ایستگاه راه آهن ورتون در حوزه اداره کل راه آهن اصفهان تا ابتدای سایت تخلیه و بارگیری شرکت پالایش نفت اصفهان (و احداث خطوط تخلیه و بارگیری و ماهیچههای قبول و اعزام داخل سایت) و احداث ایستگاه، خط راه آهن صنعتی و تجاری و خطوط تخلیه و بارگیری در مقاصد محمولات پالایش نفت اصفهان در بنادر جنوبی کشور خواهد بود.
انتهای پیام/