به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، محمد آقاطاهر در ارتباط با علت گرانی قیمت خرما پیش از ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مسئله ای که در ارتباط با خرما وجود داشت کاهش میزان خرما و نیز صادرات بخشی از خرمای تولید شده بود و همین موضوع عاملی بود تا نگرانیها پیش از ماه مبارک رمضان نسبت به گرانی قیمت این ماده غذایی افزایش یابد، چرا که خرما به عنوان یکی از مواد غذایی اصلی بر سر سفره ها طی این ماه است.
وی ادامه داد: قیمت خرمای خوب در بنکداری ها به عنوان عمده فروشی ها ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان بود که تا ۹۵۰۰ الی ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان نیز افزایش یافت. علاوه بر این باید توجه کنیم که این قیمت مختص به بنکداری ها بود و در خرده فروشی ها مقداری به قیمت فروش اضافه خواهد شد.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در ادامه با اشاره به اینکه خرمای تازه در مرداد ماه به دست می آید، بیان کرد: در حال حاضر با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان قیمت خرما دارای حباب است و از اواسط ماه مبارک رمضان مجددا قیمت ها کاهش میابد.
پیش از ماه مبارک رمضان برنج و خرما با افزایش قیمت رو به رو شدند تا موارد مختلفی در ارتباط با علت افزایش این دو ماده غذایی مطرح شود اما، اخیرا رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اعلام کرد که با به دست آمدن محصول جدید برنج و خرما به ترتیب این دو ماده غذایی تا ۳۵ درصد کاهش قیمت خواهند داشت. محصول جدید خرما در اواسط مرداد ماه به دست می آید و علاوه بر اینکه با کاهش قیمت ۳۰ تا ۳۵ درصدی رو به رو خواهد بود این ماده غذایی با رسیدن به نیمه ماه مبارک رمضان حباب قیمت ایجاد شده در مورد آن شکسته خواهد شد، چرا که بسیاری از مردم خرمای مورد نیاز خود را تهیه کردهاند.