دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شهردار منطقه ۱۰ در آیین نامگذاری ۲۰ معبر به نام شهدا؛

افتتاح شاخه غربی بزرگراه یادگار امام تا سال آینده

افتتاح شاخه غربی بزرگراه یادگار امام تا سال آینده
مهدی اخ‌الصنایع در مراسم بهره‌برداری و پایان ۳۵۵ پروژه «من شهردارم» گفت: در مجموع، ۳۵۵ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۲۴ میلیارد تومان به انجام رسید.
کد خبر : 939602

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مراسم بهره‌برداری و پایان ۳۵۵ پروژه «من شهردارم» و همچنین نام‌گذاری ۲۰ معبر به نام شهدا در منطقه ۱۰ تهران با حضور مهدی اخ‌الصنایع؛ شهردار منطقه ۱۰، علی خضریان؛ نماینده مجلس شورای اسلامی، و علیرضا نادعلی؛ عضو شورای شهر تهران برگزار شد.

اخ‌الصنایع شهردار منطقه ۱۰ در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های منطقه ۱۰ که پرجمعیت‌ترین و با بیشترین بافت فرسوده در تهران است، گفت: بیشترین پروژه‌های طرح «من شهردارم» در این منطقه تعریف شده است. با جمعیت ۳۵۰ هزار نفر، بیش از ۳۷ هزار نفر در دوره دوم این طرح مشارکت کردند و ۳۵۵ پروژه با همکاری و مشارکت مردم اجرا شد.

وی با بیان اینکه در خرداد ماه امسال ۱۵۰ پروژه افتتاح شد و امروز ۲۰۵ پروژه دیگر به بهره‌برداری رسید توضیح داد: در مجموع، ۳۵۵ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۲۴ میلیارد تومان به انجام رسید.

شهردار منطقه ۱۰ با اشاره به دستاورد‌های این منطقه در زمینه نوسازی مسکن افزود: پس از سال‌ها رکود، در این منطقه رکورد تخریب و نوسازی مسکن شکسته شد و دستاورد‌های چشمگیری در حوزه شهرسازی داشتیم. دومین دستاورد بزرگ، نام‌گذاری ۲۰ معبر در این منطقه به نام شهدا بود.

در ادامه، اخ‌الصنایع به پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام اشاره کرد و گفت: با همکاری شورای شهر و تخصیص اعتبار بیش از ۱.۵ همت، تملک ۱۰۵ پلاک در مسیر اجرای این پروژه آغاز شد. امیدواریم شاخه غربی بزرگراه یادگار امام تا سال آینده آماده و در اختیار مردم قرار گیرد.

در ادامه مراسم علی خضریان نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طرح من شهردارم جلوه‌ای از نحوه دیدگاه امام راحل است. به این معنی که مردم در اداره شهر مشارکت داده شدند.

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم بیان داشت: ما در شورای شهر تهران وظیفه خود دانستیم به جنوب شهر بیشتر از شمال شرق توجه کنیم و شهرداری تهران از ما بهتر این کار را انجام داده است.  

وی افزود: اگر ما در شورا هزار سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی می‌کردیم، اما شهردار تهران تصمیم به انجام و اجرا نداشت، هیچ خدمتی در این شهر صورت نمی‌گرفت.  

نادعلی با اشاره به اینکه در این کشور چندین برنامه تصویب شده، اما متوسط اجرا ۳۰ درصد بوده است، گفت: این امر بازمی‌گردد به مجری امور که چه مقدار انگیزه و همت برای انجام پروژه‌ها داشته باشد.  

وی با تاکید بر اینکه شهرداران مناطق قصدشان خدمت به مردم بوده، بیان کرد: در اجرا حتما ایراد وجود دارد، اما مهم این است که کسانی که در حال تلاش هستند، تلاش خود را برای رفع ایرادات صرف می‌کنند و اگر ایراد نیز دارند، حسن‌های بسیاری هم خواهند داشت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در پایان در رابطه با نام‌گذاری کوچه‌ها و معابر خاطرنشان کرد: تلاش ما در این دوره این بوده که بدون افراط و تفریط، نام مفاخر شهر را بر روی معابر بگذاریم که در بین مفاخر شهر کسی به پای شهدا نمی‌رسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب