دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 آبان 1403 - 10:58
حقایق علمی ۶۷؛

چرا استخوان‌های نوزادان بیشتر از بزرگسالان است؟

چرا استخوان‌های نوزادان بیشتر از بزرگسالان است؟
نوزادان با حدود 300 استخوان به دنیا می‌آیند اما این استخوان‌ها در بزرگسالی سرانجام به حدود 206 عدد می‌رسد. تلفیق استخوان‌ها برای فعالیت‌هایی مانند راه رفتن و دویدن ضروری است.
کد خبر : 938151

به گزارش خبرگزاری آنا، هنگامی که نوزادان متولد می‌شوند، استخوان‌هایشان به طور کامل رشد نکرده است. در حقیقت بسیاری از استخوان‌های آنها غضروفی است که بافتی نرم و انعطاف‌پذیر دارد. این موضوع را نباید منفی تلقی کرد زیرا به نوزادان کمک می‌کند تا در طول به دنیا آمدن از کانال زایمان راحت‌تر عبور کنند.

با این حال پس از رشد نوزادان غضروف‌های بدنشان محکم‌تر و سخت‌تر می‌شود و از طریق فرآیندی به نام اسیفیکاسیون (ossification) به استخوان تبدیل می‌شود. همچنین برخی از استخوان‌ها اصطلاحاً شروع به جوش خوردن می‌کنند.

به عنوان مثال استخوان‌های جمجمه در بدو تولد جدا هستند. جدا بودن برخی اندام‌ها اجازه می دهد تا سر در طول زایمان تغییر شکل دهد و رشد نوزاد را آسان‌تر کند. استخوان‌های جمجمه با گذشت زمان به هم پیوند می‌خورد. به طور کلی با بالا رفتن سن بسیاری از استخوان‌ها با هم ترکیب می‌شوند و تعداد کل آنها کاهش می‌یابد. به همین دلیل است که در نهایت تعداد استخوان‌های بزرگسالان در نهایت کاهش می‌یابد که بخشی طبیعی از روند رشد است.

نوزادان با تقریباً 300 استخوان به دنیا می‌آیند، اما بسیاری از این استخوان‌ها در طول رشد به یکدیگر جوش می‌خورند و در نهایت تعداد آن‌ها به حدود 206 عدد کاهش می‌یابد. علاوه بر این نوزادان استخوان‌های بیشتری در دست و پای خود دارند که وقتی رشد می‌کنند، برخی از این استخوان‌ها با هم ترکیب می‌شود و سرانجام استخوان‌های کمتری می‌ماند.

توجه کنید که تلفیق استخوان‌ها امری است ضروری و باعث قوی‌‌تر شدن جسم انسان می شود و به حرکت کمک می کند. تلفیق استخوان‌ها برای فعالیت‌هایی مانند راه رفتن و دویدن ضروری است.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب