ساخت پمپ مکش هوشمند ویژه ماشینآلات کشاورزی
خبرگزاری آنا؛ تولید پمپ با کارکرد ویژه برای استفاده در ماشینآلات کشاورزی بهویژه تراکتور یکی از فعالیتهای سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بوده که تصدی و مدیریت شرکت فناور مربوط به آن بر عهده جواد دادگر عضو مرکز رشد این دانشگاه است.
عضو مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه با همکارانش سه اختراع دیگر ثبت کرده و تأییدیه گرفتهاند.
دادگر در توضیح کارکردهای پمپ مکش هوشمند ویژه ماشینآلات کشاورزی بهویژه تراکتور در سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه به خبرنگار آنا گفت: این پمپ به صورت صنعتی و برای همه ماشینآلات کشاورزی کاربرد دارد و همزمان با ۱۲ آمپر کار میکند و به تراکتور متصل میشود و به صورت صنعتی باک را پُر میکند و در یک ثانیه ۴ لیتر مکش دارد.
وی با بیان اینکه این پمپ همزمان آشغال و آب را از سفرههای فسیلی جدا و سوخت را وارد باک میکند، اظهار کرد: وقتی باک پر شد، پمپ اتوماتیکوار خاموش میشود. برای کمباین و لودر هم همینطور است. این پمپ دومنظوره است و میتواند با تحریک انرژی خورشیدی تا ۱۲ متر مکش کند و ساختمانهایی که در خارج از محوطه روستا هستند و برق ندارند با ۱۲ آمپر و از طریق انرژی خورشیدی ۲۴ ساعته برق بدهد.
عضو مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه یادآور شد: یکی از کارهای مهم این محصول این است که نمیسوزد و هر چقدر داخل آب باشد مکش بیشتری دارد و کار میکند. میتوانیم با این پمپ در زمین کشاورزی، ماشینها را بشوییم. این پمپ در ۶-۷ مرحله فعال میشود، مرحله استارت پمپ، مکش، تفکیک جعبه، اتوماتیک کردن و مرحله بعدی آشغال را جمع میکند و در آخر به صورت اتوماتیک وقتی باکها پر میشود، خاموش میشود.
دادگر با بیان اینکه منطقه آذربایجان شرقی، منطقهای کشاورزی است، گفت: زمانی که تراکتور را سوختگیری میکردیم، نمیتوانستیم گازوئیل را سوختگیری کنیم. تأییدیه این پمپ را از تراکتورسازی تبریز گرفتم؛ چراکه این شرکت، شرکت بین المللی و هلدینگ توسعه و تحقیقات و خدمات پس از فروش و استاندارد و تأمین قطعات و فروش است. با وجود مشکلاتی که بود، اکنون تولید این پمپ در شرف عقد قرارداد با بخش خصوصی است.
عضو مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه که با همکارانش چند اختراع دیگر ثبت کرده و تأییدیه گرفتهاند، عنوان کرد که یکی از این دستگاهها به صورت صنعتی و سنتی علفها را جمع میکند و اندازهای دو و نیم متری دارد و به دلیل ابعاد کوچک، علفهای هرز بین درختان میوه را درو و آنها را جمعآوری میکند. از طرفی میتواند علوفههای دامی مثل یونجه و چمن را درو و دسته بندی کند و تمام زمینهای کشاورزی برود.
وی خواستار توجه مسئولان به مخترعان و فناوران شد و تشریح کرد: دومین اختراع تمیزکن، پاکشویی و آتش خاموشکن است. این دستگاه با کنترل هوشمند، خانهها و سالن فوتسال و ... را به صورت کنترل هوشمند تمیز میکند. گرد و خاک سطح فرش و یا بین کاشیهای ساختمان را به صورت هوشمند پاک و تمیز میکند.
انتهای پیام/