دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 خرداد 1395 - 10:26

ایتالیا فرودگاه‌های ایران را زنده می‌کند

تاکید وزیر راه و شهرسازی ایران بر لزوم پیگیری تفکر و اندیشه ایران شهری در طرح‌های زیرساختی و عمرانی کشور، موجب شده شرکت فرودگاه‌ها به اجرای برنامه‌ای بیندیشد که بناست فرودگاه‌های ایران را زنده کند.
کد خبر : 93335

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا، نگاه به فرودگاه‌های مسافرتی امروزه در بسیاری از کشورهای توسعه یافته متفاوت شده است و اگر تا سال‌های پیش فرودگاه صرفا محلی برای رفت و آمد مسافران تلقی می‌شد حالا از آن به عنوان فرصتی مهم در راستای اهداف توریستی و اقتصادی نگریسته می‌شود.


هرچند ورود این دیدگاه به ایران چند سالی طول کشید اما به نظر می رسد با لغو تحریم ها در کنار فرصت هایی که جهت ارتقای جایگاه فنی ایران در امور فرودگاهی وجود دارد، شانس رسیدن به فرودگاه های کشور به استانداردهای جهانی نیز افزایش یافته است.


در کنار طرح هایی مانند منطقه آزاد تجاری یا ساخت بندر خشک در فرودگاه امام خمینی (ره) که بناست با افزایش قابل توجه توان مسافرگیری این فرودگاه همراه شود، این بار مدیرعامل شرکت فرودگاه ها خبر از برنامه ای داده که نتیجه آن احیای روح فرهنگی فرودگاه های ایران است، برنامه ای که مذاکرات ایران با ایتالیا سرنوشت آن را مشخص خواهد کرد.


رحمت‌الله مه‌آبادی گفته واقعیت این است که فضای فرودگاه‌ها فضاهای زنده‌ای نیست، فرودگاه‌های ما چیزی برای عرضه ندارند و متاسفانه نمادی از معماری، فرهنگ و هنر ایران نیستند. به همین دلیل نیز اکنون که فرصت استثنایی برای نوسازی و توسعه ایجاد شده نباید غفلت تاریخی داشته باشیم.


فرودگاه‌ها یکی از جلوه‌گاه‌های داشته‌های یک ملت هستند و همانطور که وزیر راه و شهرسازی نیز بر آن تاکید دارند معرفی ایران به دنیا با ابزار هنر نه تنها امکان‌پذیر که ضروری است این جلوه (هنر) در فرودگاه‌ها نیز بازتاب داشته باشد.


بر اساس گفته های وی، ایران مذاکرات خود با ایتالیایی‌ها برای ساخت ترمینال گالری در فرودگاه هایی نظیر مهرآباد و تبریز را آغاز کرده و در صورت نهایی شدن این صحبت ها می توان انتظار داشت در آینده ای نزدیک کار به اجرا برسد.


ایران در طول سال های گذشته برنامه هایی جدی برای ارتقای جایگاه فرودگاهی خود به کار بسته و به نظر می رسد با ترکیب طرح های فرهنگی و فنی قصد آن را دارد که با رقبای منطقه ای خود وارد چالشی جدی تر شود، چالشی که البته رقبای ایران چند سال قبل آن را کلید زده اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب