خدمات آزمایشگاهی اساس ارتباط دانشگاه با صنعت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از تبریز، لاله ملکنیا مدیرکل اداره صنعت، جامعه و دانشگاه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در گردهمایی رؤسای مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی استانها که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد؛ اظهار کرد: زیرساخت و تجهیزات نخستین ابزاری است که ارتباط با صنعت نیاز دارد؛ اگر این دو نباشد عملاً در ارتباط با صنعت حرفی برای گفتن نخواهیم داشت و در کنار آن، نیازمند نیروی انسانی توانمند بوده تا بتواند از این تجهیزات و این کارگاهها به خوبی استفاده کند.
وی افزود: اگر بخواهیم تعامل مستمر سازنده و مؤثر با صنعت داشته باشیم باید اینها را در کارمان لحاظ کنیم. نیروی توانمند متخصص بهکار گیریم تا بتواند با دستگاهها کار کند و این نکته بسیار جدی است که رؤسای واحدها و استانها باید به آن بپردازند.
مدیرکل اداره صنعت، جامعه و دانشگاه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر میخواهید ارتباطی با صنعت بگیرید باید همیشه بهروز و کالیبره باشید. برگ برنده شما در مقایسه با شرکتهای بیرونی، کاهش هزینه بوده و این فرصت است؛ زیرا هزینه نیروی کار را دانشگاه پرداخت میکند. درباره صنعت، سرعت و دقت بسیار اهمیت دارد؛ اگر صنعت با شما ارتباط میگیرد نتیجه تستهای واگذار شده باید بر اساس جداول زمانی تحویل داده وگرنه این ارتباط کمرنگ میشود.
ملکنیا بیان کرد: برای اینکه دفتر ارتباط با صنعت بتواند با صنایع ارتباط بگیرد، کارشناس آن حوزه باید به فن مذاکره و بازاریابی آشنا باشد. کارشناس آزمایشگاه باید توانمند باشد و بتواند آزمونها را با نتیجه تحلیلی به صنعت بدهد تا صنعت بتواند مطابق با اصول کاری آن صنعت از آن بهره گیرد.
وی با بیان اهمیت خدمات آزمایشگاهی گفت: اساس ارتباط با صنعت ارائه خدمات آزمایشگاهی است؛ بنابراین همه آزمایشگاهها باید کاتالوگ یا مستند تصویری از دستگاههای موجود در آن آزمایشگاه برای ارائه به صنعت از دستگاهها تهیه و در اختیار صنعت قرار دهند.
انتهای پیام/