دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان اورژانس کشور خبر داد؛

آماده‌باش کامل کمیته بهداشت و درمان اربعین

آماده‌باش کامل کمیته بهداشت و درمان اربعین
رئیس سازمان اورژانس کشور و رییس کمیته بهداشت و درمان اربعین از آمادگی کامل این کمیته برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران حسینی در مرز‌های هشت گانه کشور خبر داد.
کد خبر : 928260

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور  در حاشیه بازدید شبانه از پایانه مرزی شلمچه با بیان اینکه سازمان اورژانس کشور به عنوان مسئول کمیته بهداشت و درمان وزارت بهداشت در ستاد مرکزی اربعین، هر ساله جلسات متعددی برای بررسی نقاط ضعف گذشته و بهبود خدمات را برگزار می‌کند، افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای استقرار امکانات و تجهیزات در مرز‌ها بر اساس تعداد زائرانی که از هر مرز عبور می‌کنند، انجام شده است.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی مرز‌های هشت‌گانه و سایر استان‌ها برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی شایسته به زائران اربعین، یادآور شد: خوشبختانه شاهد حضور گسترده نیرو‌های سازمان اورژانس برای ارائه خدمات به زائران هستیم. همچنین در مرز‌های هشت گانه کشور، ۱۶۱ بیمارستان و ۵۷۳ پایگاه اورژانس فعال است.

رییس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: همچنین ۲۷۱ دستگاه آمبولانس، ۴۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۴ دستگاه موتورلانس و ۱۴ فروند بالگرد و هواپیمای بال ثابت برای ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی در این مرز‌ها استقرار دارند. از سوی دیگر چهار آزمایشگاه سیار و یک سری خودرو‌های پشتیبانی از جمله واحد‌های رادیویی و تعمیرگاه‌های سیار نیز برای مدیریت عملیات در مرز‌ها اعزام شده‌اند.

رییس کمیته بهداشت و درمان اربعین به چالش‌های امسال نیز اشاره کرد و گفت: ما علاوه بر گرمازدگی، با تهدید جدی تب دنگی مواجه بودیم که به همین دلیل، تیم‌های بهداشتی و مبارزه با بیماری‌های واگیر در مرز‌ها مستقر شده‌اند تا نظارت دقیق‌تری انجام شود.

وی همچنین از انجام اقدامات پیشگیرانه برای کنترل ورود زائران پاکستانی خبر داد و افزود: پیش از اربعین، دو جلسه با وزارت امور خارجه و کنسولگری ایران در پاکستان برگزار و اعلام کردیم که شرط ورود زائران پاکستانی این است که در صورت مشاهده هرگونه بیماری در پایش اولیه، از ورود آنها به کشور جلوگیری شود.

میعادفر در پایان به اهمیت نظارت بر سلامت زائران در هنگام بازگشت اشاره کرد و گفت: فرآیند بازگشت زائران به کشور برای ما بسیار جدی‌تر است لذا در صورت مشاهده هرگونه بیماری، اطلاعات زائران توسط همکاران بهداشت در سامانه، ثبت و پیگیری درمان آنها از طریق مراکز بهداشتی محل سکونت شان انجام می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب