ایران تمدن کهن دارد/ هفت اصل مکتب دفاعی اسلامی چیست؟
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم سی و چهارمین دوره دانشآموختگی دانشجویان میهمان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با حضور حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، امیر سرتیپ حسین ولیوند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولان ارتش در سالن همایش سرلشکر فلاحی این دانشگاه برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در این مراسم اظهار کرد: ایران تمدن کهن دارد، در نگاه تاریخی به ایران باید از ساسانیان و هخامنشیان تاکنون را در دوره تمدنی کهن مدنظر قرار داد.
وی افزود: دانشگاه جندی شاپور به عنوان اولین دانشگاه جهان سال ۲۹۷ میلادی در دزفول تاسیس شد، هماکنون که دوره جمهوری اسلامی است دانشگاهها در عالیترین مرتبه علمی قرار دارد. مثلا در زمینه پزشکی هیچ بیماری نیست که در جهان درمان شود، اما در ایران درمان نشود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به شوراهای عالی کشور که با احکام مقام معظم رهبری تعیین میشوند، ادامه داد: این شوراهای عالی شامل شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
استاد خسروپناه گفت: وظیفه اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی سیاستگذاری در این حوزههای علم، فناوری، فرهنگی و اجتماعی است. ریاست شورا با رئیس جمهوری است و اداره جلسات و شوراهای اقماری با دبیر شورای عالی است. اسناد متعددی در شورای عالی نظیر نقشه جامع، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سن موسیقی و سند صنایع دستی و اسناد دیگری که در این شورا تصویب شده است.
وی هفت اصل مکتب دفاعی اسلام را برشمرد و گفت: اصل اول توحید به عنوان اصل الاساس است چراکه باید اعتقاد و باور به خدای خالق داشته باشیم. اصل دوم ولایت الهی است که ما انسانها را به هم پیوند میزند. اصل سوم عدالت است، ما خودمان را مجاز به ظلم کردن نمیدانیم. اصل چهارم کرامت است. اصل پنجم عقلانیت است، اصل پنجم جهاد است. تلاش برای رشد انسانیت در راه خداست. اصل استقامت اصل هفتم است تا متزلزل نشویم و در مسیر درست گام برداریم.
انتهای پیام/