سالی پرجنب و جوش در کنار مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی
سال گذشته یکی از پرکارترین، پرجنب و جوشترین و پرانرژیترین سال هایی بود که در دانشگاه آزاد سپری کردیم و این مساله ناشی از تحولاتی است که در حوزه کیفیسازی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است.
تقویت تحصیلات تکمیلی، به تصویب رساندن رشتههای جدید، تاکید بر پژوهش، اضافه شدن رشتههای پژوهشمحور، و سرمایهگذاری بسیار جدی در فعالیتهای اقتصادی دانشبنیان از کارهای مهم سال 93 بود. این مسائل مسئولیتهایی را به دوش مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین اعضای هیئت علمی میاندازد و آن ارتقای هرچه بیشتر کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی است.
برای سال آینده توقعاتی از مدیران دانشگاه آزاد، استادان و اعضای هیئت علمی و دانشجویان و حتی از دولت دارم. اولین توقع من از مدیران دانشگاه آزاد این است که مطابق معمول و سالهای گذشته تلاش کنند برای انجام امور علمی، پژوهشی و آموزشی با واقعبینی و برنامهریزی دقیق، یمودن راههای فعالیت از نظر اداری هم برای اعضای هیئت علمی و هم برای دانشجویان تسهیل شود.
از همکاران هیئت علمی هم انتظار میرود که در حوزههای مختلف بهروز باشند، اگر ما ۱۰ سال پیش درباره هر گرایشی صحبت میکردیم، در نبود فضای مجازی، مقالهها و کتب علمی بود که برتری برای استادان ایجاد میشد، اما در فضای مجازی چهبسا دانشجویان عزیز با دسترسی به منابع علمی و فضای مجازی، بیشتر اوقات نه تنها از کلاسها عقب نیستند، بلکه جلوتر هم هستند. بنابراین استادان و همکاران باید بسیار بهروز باشند. به هر صورت یکی از جنبههای مثبت فضای مجازی، برای اهالی دانشگاه، دسترسی به آخرین منابع علمی و کتب و مقالهها است.
و توقعی که از دولت وجود دارد؛ دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن یک میلیون و هفتصد هزار دانشجو در اقصی نقاط کشور و مقاطع مختلف کمک بسیار شایانی را به آموزش عالی کشور کرده است و خواهد کرد. ۵ میلیون فارغالتحصیل گویای این قضیه است و اداره و آموزش این همه دانشجو واقعا مساعدت بیشائبه میخواهد. بنابراین وظیفه دولت است که به روشهای مختلف به دانشگاه آزاد کمک کند.
* استاد دانشگاه در رشته ارتباطات
انتهای پیام/