دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

میانگین افزایش قیمت خوراکی‌ها اعلام شد/ گرانی ۶ درصدی قیمت شکر

میانگین افزایش قیمت خوراکی‌ها اعلام شد  گرانی ۶ درصدی قیمت شکر
در گروه قند و شکر بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.۰ درصد و قند با ۵.۹ درصد افزایش می­‌باشد.
کد خبر : 924815

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با توجه به اهمیت تنوع اقلام مصرفی در سبد غذایی خانوار، به منظور حفظ سلامت عموم مردم کشور نرخ تورم خوراکی از مهم ترین موارد تحت رصد حاکمیت است. در همین راستا مرکز آمار ایران جدیدترین گزارش از متوسط قیمت اقلام خوراکی را منتشر نمود . بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار، در تیر ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با ۲.۳ درصد و "رشته آش" با ۲.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "گوشت گوسفند" با ۳.۳ درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با ۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "مرغ ماشینی" با ۰.۳- درصد می ­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ۲.۷ درصد و "دوغ پاستوریزه" با ۲.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ۱.۹- درصد و "روغن نباتی جامد" با ۰.۴- درصد می­ باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۷.۷ درصد، "سیب" با ۲۰.۹ درصد و "هندوانه" با ۱۳.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با ۲۳.۵- درصد می ­باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با ۲۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "بادمجان" با ۱۳.۶- درصد، "پیاز" با ۵.۶- درصد و "سیب زمینی" با ۵.۲- درصد می­ باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شکر" با ۶.۰ درصد و "قند" با ۵.۹ درصد می­‌باشد.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته