رئیس دانشگاه تبریز: رویکرد تمام حوزهها نگاه به سند اسلامی است/ عملیاتیسازی بیش از ۵۰ درصد سند
صفر نصراللهزاده رئیس دانشگاه تبریز در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره سند اسلامی شدن در دانشگاه تبریز گفت: سند دانشگاه اسلامی حاصل تجربه سالانه استادان، نخبگان و اندیشمندان دانشگاههاست که در قالب برنامه جامع تدوین شده است و مبنای ارزشهای انقلاب اسلامی مورد توجه قرار میگیرد.
وی افزود: در حوزههای مختلف برنامه راهبردی دانشگاه تبریز بحث «سند اسلامی شدن دانشگاه» را گنجاندیم، اسلامی کردن دانشگاه فقط انجام کارهای فرهنگی، مذهبی و تقویت زیست بوم زندگی مومنانه نیست، بلکه ورود اهداف سند اسلامی به حوزههای آموزشی، دانشجویی، اداری مالی و .. دانشگاه مهم است.
نصرالله زاده تصریح کرد: تمام برنامههایی که در حوزههای مختلف دانشگاه به نگارش درآوردهایم با سند اسلامی شدن تطابق دادهایم. زمانی که جزئیات این برنامه را در شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دادم کاملا مورد تحسین قرار گرفتم و از آن با نام کامل بودن یاد کردند.
بیش از ۵۰ درصد سند اسلامی شدن دانشگاه را اجرا کردیم
رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه در تمام ارکان دانشگاه سعی میکنیم رویکردهای سند دانشگاه اسلامی را مدنظر قرار دهیم؛ تاکید کرد: حداقل بیش از ۵۰ درصد از سند اسلامی شدن دانشگاه را اجرایی کردیم؛ چرا که به صورت سیستماتیک در برنامههای دانشگاه وجود دارد.
نصراللهزاده درباره ظرفیت دانشگاه برای پذیرش نو دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۳_ ۱۴۰۴ گفت: هر ساله، ظرفیت پذیرش دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی ۵ هزار نفر است، ۵۰ درصد از پذیرش دانشجویان داخلی و بینالمللی در مقطع کارشناسی و ۵۰ درصد دیگر در مقطع تحصیلات تکمیلی است، البته ۴۰ درصد دانشجوی تحصیلات تکمیلی و ۶۰ درصد کارشناسی داریم و حدود ۱۰ درصد دانشجویان دانشگاه دانشجویان خارجی هستند.
وی با اشاره به تعداد زیاد دانشجویان اظهار کرد: پذیرش دانشجویان نسبت به سالهای گذشته کاهش یافته است و سعی میکنیم جذب دانشجو بر اساس اشتغال صورت بگیرد. سیاست وزارت علوم بر این اساس است که در سالهای آینده جذب دانشجو بر اساس پیوست اشتغال صورت بگیرد.
انتهای پیام/