دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر هیئت جذب نخبگان خبر داد؛

پیگیری تأمین ردیف استخدامی ویژه نخبگان جهت جذب به عنوان هیئت علمی در دانشگاه‌ها

پیگیری تأمین ردیف استخدامی ویژه نخبگان جهت جذب به عنوان هیئت علمی در دانشگاه‌ها
دبیر هیئت جذب نخبگان از پیگیری تأمین و تخصیص ردیف استخدامی ویژه نخبگان و استعدادهای برتر جهت جذب به عنوان هیئت علمی در دانشگاه‌ها و موسسات علمی، خبر داد.
کد خبر : 923867

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سعید سهراب‌پور دبیر هیئت جذب نخبگان گفت: در انجام فرایند جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، همکاری سه دستگاه وزارت عتف یا وزارت بهداشت، سازمان اداری و استخدامی، و سازمان برنامه و بودجه منجر به صدور احکام استخدامی اعضای هیئت علمی می­ شود که عموماً فرآیندی بسیار کند و زمان‌بر است و تا حصول نتیجه معمولاً ماه‌ها به طول می‌انجامد.

وی افزود: در راستای تسهیل و تسریع فرایند جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی در دانشگاه‌ها به­ عنوان عضو هیأت علمی، دبیرخانه جذب بنیاد ملی نخبگان به‌منظور رفع یکی از اصلی‌ترین موانع جذب، با همکاری دو سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، نسبت به تامین ردیف‌های استخدامی مورد نیاز جهت جذب دانش آموختگان برتر مازاد بر ردیف‌های اعطایی به وزارتین، اقدام کرد. از سال ۹۵ تاکنون دبیرخانه جذب بنیاد ملی نخبگان با همکاری این دو سازمان اقدامات، منجر به جذب و تخصیص ۵۵۹ ردیف استخدامی به حائزین شرایط استخدام به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها شد.

دبیر هیأت جذب نخبگان بیان کرد: با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اهمیت رفع موانع جذب نخبگان و استعداد‌های برتر و تسریع فرایند مربوطه، در تیر سال ۱۴۰۲ مصوبه «آیین‌نامه نحوه جذب دانش‌آموختگان برتر برگزیده بنیاد ملی نخبگان به عنوان عضو هیأت علمی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور» در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب که در آن چگونگی شناسایی و فرایند افراد حائز شرایط و همچنین تکالیف دانشگاه‌ها و سازمان‌ها در قبال ایشان تشریح شده است.

وی گفت: در مصوبه مذکور، دو سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه مکلف به تامین ردیف‌های مورد نیاز جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها، شده اند.

سهراب‌پور در ادامه افزود: در این راستا و به منظور تأمین ردیف‌های استخدامی برگزیدگان بنیاد ملی نخبگان و با توجه به پیش بینی‌های انجام شده و به منظور تسریع صدور احکام نخبگان پس از طی فرایند جذب معرفی شدگان بنیاد در دانشگاه ها، با هماهنگی وزرای علوم و بهداشت، نامه‌ای مشترک از طرف رئیس بنیاد ملی نخبگان و وزرای محترم علوم و بهداشت به ریاست دو سازمان مذکور برای تخصیص به ترتیب تعداد ۵۰۰ و ۲۵۰ مجوز تامین اعتبار شده شناور برای دو وزارت علوم و بهداشت تهیه شده است.

دبیر هیئت جذب نخبگان در پایان گفت: امید است با همراهی سازمان‌های مذکور و تسریع در تامین و تخصیص ردیف‌های ویژه نخبگان و استعداد‌های برتر، بلافاصله پس از بررسی و در صورت تایید پرونده برگزیدگان بنیاد توسط هیئت اجرایی جذب دانشگاه‌ها حکم پیمانی یک ساله آنها مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر شود تا بتوانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن به عنوان عضو هیئت علمی شروع به کار کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فایل شیوه‌نامه طرح تسهیلات جذب دانش‌­آموختگان برتر به ­عنوان عضو هیئت علمی در مؤسسه‌‌های‌ علمی (طرح جهت) اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته