لطیفی: در دولت سیزدهم هر ۴۵ روز یک آزمون استخدامی برگزار کردیم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم لطیفی، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور امروز (چهارشنبه) در آخرین جلسه هیئت دولت سیزدهم و با ارائه گزارش نهایی مجموعه خود اظهار کرد: در دولت سیزدهم ۲۲ آزمون استخدامی برگزار شده که بینظیر و بیسابقه است. هر ۴۵ روز یک آزمون استخدامی برگزار کردیم.
وی افزود: ۱۰ آزمون استخدامی برای آموزش و پرورش، ۲ آزمون برای ایثارگران و برای اولین بار یک آزمون استخدامی برای جذب معلولان و آزمون استانی برگزار شد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی تأکید کرد: وقتی دولت را تحویل گرفتیم تعداد کارکنان دولت ۲ میلیون و ۲۴۵ هزار ۶۲۴ نفر بود که امروز تعداد کارکنان دولت ۲ میلیون ۲۸۰ هزار ۸۷۵ نفر است که ۴۰ هزار نفر افزایش یافته است. عمده افزایشها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت است.
لطیفی گفت: حق اولاد در دولت قبل ۹۶ هزار تومان بود، امروز حق اولاد کارمندان دولت ۸۶۰ هزار شده و ۹ برابر افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار ضریب جینی حقوق کارکنان دولت را محاسبه کردیم ؛ اگر ضریب جینی ملی ما ۳۶ صدم است، برای کارکنان دولت ۲۶ صدم است یعنی در حوزه کارکنان دولت عدالت و فاصله طبقاتی ۱۰ درصد کمتر است، تأکید کرد: لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت مصوب شده و آماده ارسال به مجلس است.
رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: در حوزه هوشمندسازی اتفاقات متعددی رخ داد؛ از ابتدای دولت با وزیر ارتباطات عهد بستیم که دولت را به اندازه یک آیکون در گوشی موبایل دولت کوچک کنیم و خدمات دریافت کنند.
لطیفی ادامه داد: دولت ۶ هزار خدمت به مردم ارایه می کند که ۷۰۰ خدمت پرکاربرد را شناسایی کرده ایم و در حال اصلاح فرآیندها هستیم.
وی تصریح کرد: تعداد مجوزهایی که در دولت سیزدهم برای استخدام صادر شده، ۳۴۲ هزار و ۴۳۰ نفر بوده است که از این تعداد ۲۳۸ هزار نفر مربوط به آموزش و پرورش بوده است که ۷۰ درصد مجوزها را تشکیل می دهد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی با بیان اینکه ۳۱ هزار مجوز برای وزارت بهداشت، ۱۴ هزار مجوز برای قوه قضاییه ۸۴۴۷ مجوز برای اعضای هیئت علمی داشته ایم، اظهارداشت: ۷۶۴۹ مجوز برای جذب نخبگان در کشور داشتیم. ۲۲۰۰ مجوز برای استخدام کارشناس فناوری اطلاعات و ۶۰۰ مجوز برای کارشناس حقوقی صادر شد. برای تبدیل وضعیت ایثارگران ۲۱۹ هزار نفر تبدیل وضعیت شدند که بیشترین آنها مربوط به وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و نفت بود.
انتهای پیام/