دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عین‌اللهی خبر داد؛

راه‌اندازی پایگاه اورژانس بانوان در کشور

راه‌اندازی پایگاه اورژانس بانوان در کشور
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تکمیل و ساخت چهار مرکز درمانی و فوریت‌های پزشکی در نقاط صفر مرزی، از راه‌اندازی اورژانس بانوان در کشور خبر داد.
کد خبر : 920858

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین اللهی در حاشیه چهل و یکمین همایش سراسری روسای مراکز اورژانس در کرج گفت: حذف نقاطی که در جاده‌ها سبب فوت می‌شد توسط وزارت راه و شهرسازی مورد توجه قرار گرفت و کار‌های بزرگی در این زمینه انجام شد.

وی اظهار کرد: جاده‌ها و مناطق مختلف کشور، تنوع زیستی شامل کویر، کوهستان و قله دارد و به هر صورتی بود، پایگاه‌های اورژانس در مناطق مختلف کشور ایجاد شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مناطق شهری کشور نیز در بخش اورژانس شاهد ارتقا بودیم بطوریکه راه اندازی و خرید ۲۴۶ موتور لانس در مناطق پرترافیک اقدامات موثری داشتند.

وی اضافه کرد: ۸۷ درصد بیمارانی که اورژانس برای اقدامات اولیه بالای سرآنان حضور پیدا می‌کند نیاز به بیمارستان ندارند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: وقتی موتور لانس مجهز در دسترس باشد با توجه به سرعتی که در رسیدن به محل دارد می‌تواند بسیاری از درمان‌ها را انجام دهد و درصورت نیاز به بیمارستان، آمبولانس اعزام شود.

وی یاد آورشد: در طول فعالیت دولت سیزدهم اقدامات موثری همراه با پیشرفت‌های قابل توجه داشتیم.

عین‌اللهی اضافه کرد: در روستا‌های صعب العبور، ماما‌های متبحری داریم و اقدامات اولیه حیاتی توسط مراکز اورژانس انجام می‌شود.

وی یاد آورشد: در طول فعالیت دولت سیزدهم ۱۰ ستاد مرکز اورژانس ساخته شده که در هر ثانیه فعالیت‌های سمعی بصری و مانیتورینگ رصد را انجام می‌دهند که در دانشگاه‌ها این مهم درحال تکمیل شدن است.

تکمیل و ساخت چهار مرکز درمانی و فوریت‌های پزشکی در نقاط صفر مرزی

عین‌اللهی از تکمیل و ساخت چهار مرکز درمانی و فوریت‌های پزشکی در نقاط صفر مرزی خبرداد و افزود: یکی از نکات قابل توجه دراین زمینه برگزاری مراسم ویژه از جمله اربعین است که با توجه به فصل گرما وجود پایگاه‌های مرزی و بیمارستان‌ها مهم است.

وی گفت: بنابراین بیمارستان شهید قاسم سلیمانی در شلمچه، بیمارستانی در مهران و یک بیمارستان هم امسال در مرز خسروی بهره برداری شد که بسیاری خدمات را به بیمارانی که گرما زده می‌شوند، ارائه دادند.

وزیر بهداشت، ضمن قدردانی از فرماندهی اورژانس به دلیل اقدامات موثر در این زمینه گفت: در سال گذشته حتی یک مورد مرگ در اثر گرمازدگی نداشتیم و در دهه آخر صفر نیز در خراسان رضوی خدمات خوبی انجام شد.

وی اضافه کرد: اولین شناور دریایی اورژانس در جنوب افتتاح شد و امیدواریم این مراکز توسعه یابد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: همچنین با توجه به اهمیتی که بالگرد‌ها در امداد رسانی دارند مراکز تعمیر و نگهداری بالگرد‌ها در تهران راه اندازی شده و اعتباری برای اورژانس درقانون بودجه تصویب شده است.

وی از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه اورژانس را راه اندازی پایگاه اورژانس بانوان عنوان کرد و گفت: این پایگاه با هدف ارائه خدمات بهتر به بانوان در نظر گرفته شده که فعلا در شهر‌های بزرگ فعالیت دارد.

 عین اللهی یادآور شد: سه هزار و ۵۴۰ نفر در سه سال اخیر در اورژانس استخدام شده اند، اگرچه هنوز هم کمبود نیرو داریم ولی سعی می‌کنیم این کمبود‌ها در مجوز‌های آینده تامین شود.

چهار هزار و ۵۰۰ نقطه کور تلفن همراه شناسایی شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی چهار هزار و ۵۰۰ نقطه کور تلفن همراه در کشور خبرداد

وی افزود: همچنین کارت معاینه طبی هوشمند صادر و ۲۲۰ پایگاه آموزشی راه اندازی شده تا آموزش‌ها به روز باشد.

عین‌اللهی، راه اندازی استودیو سلامت به ویژه برای اربعین و تجمع‌ها با هدف پیشگیری در موضوع گرمازدگی را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.

وی از ساختمان خیریه هاشم زاده با زیربنای ۸۰۰ متر مربع به عنوان اقدامی موثر با مشارکت خیرین در حوزه بهداشت و درمان یاد کرد و افزود: در مسیر تهران – کرج با توجه به تردد بالایی که شاهد هستیم پایگاه‌های امدادرسانی مورد توجه قرار گرفته و اتوبوس آمبولانس یکی از این موارد است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اتوبوس آمبولانس با ۱۳ تخت می‌تواند پذیرای بیماران باشد و با توجه به عبور مسافران زیاد و کارخانه‌های متعدد در مسیر تهران – کرج می‌تواند بسیار مثمر ثمر باشد.

وی در پایان اورژانس کشور را از پیشرفته‌ترین مراکز فوریت‌های پزشکی خاورمیانه برشمرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب