دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 تير 1403 - 16:04

بهادری‌جهرمی: راه نقش‌آفرینی برای آینده ایران انتخابات است

بهادری‌جهرمی: راه نقش‌آفرینی برای آینده ایران انتخابات است
سخنگوی دولت با حضور در پای صندوق رای با بیان اینکه راه نقش‌آفرینی برای آینده ایران انتخابات است، گفت: هر کسی پای صندوق می‌آید تا در تعیین سرنوشت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آینده کشورش مشارکت کند.
کد خبر : 920659

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی بهادری‌جهرمی، سخنگوی دولت با حضور در پای صندوق رای در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره حضور مردم پای صندوق‌های رای گفت: هر کسی پای صندوق می‌آید تا در تعیین سرنوشت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آینده کشورش مشارکت کند.

وی با بیان اینکه ریلی که امروز در صندوق‌های رای مشخص می‌شود، اظهار کرد: ریلی است که در زندگی همه ما تاثیر می‌گذارد هم زندگی امروز و فردای همه ما و هم زندگی ده‌ها سال بعد و فرزندان‌مان اثر می‌گذارد و طبیعتاً هر کسی سعی می‌کند نقش آفرینی خود را برای اثرگذاری روی زندگی آینده خود و فرزندانش داشته باشد.

سخنگوی دولت در مقایسه خود از میزان مشارکت در مرحله اول با مرحله دوم انتخابات عنوان کرد: با توجه به چیز‌هایی که شنیده‌ایم گویا این مرحله تا الان بیشتر مشارکت بیشتر بوده است. هم تصاویر و هم اجمالاً چیز‌هایی که مطرح شده تا الان هم گویای این است که میزان مشارکت در مرحله دوم تا الان بیشتر بوده است.

بهادری‌جهرمی تصریح کرد: مرحله اول انتخابات هم به نظر من جای تحلیل خیلی زیادی دارد. در یک دوره‌هایی یک عده انتخابات را تحریم می‌کردند و تقریباً همه آنها در مرحله اول آمدند و گفتند مردم رای بدهند و بعد دیدیم که آن تحریم و این رای تفاوت معناداری نداشت و این نشان داد که مردم خودشان تصمیم می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: مردم وقتی که کار و خدمت ببینند کم کم به صندوق برمی‌گردند مردم باید در صندوق اثر ببینند. وقتی یک دهه کار و خدمت چندانی نبینند فاصله می‌گیرند باید به تدریج این خدمت استمرار پیدا کند تا دوباره اعتمادشان به صندوق بازگردد.

سخنگوی دولت ادامه داد: انتخابات دوره قبل حرف‌های زیادی داشت هم از این جهت که چهره‌هایی که اخلاقی‌تر برخورد کردند مردم استقبال بیشتری به آنها نشان دادند برخلاف گذشته که به بی‌اخلاقی‌ها بیشتر استقبال نشان می‌دادند و همچنین خیلی حرف‌ها هم برای آینده دارد.

بهادری‌جهرمی افزود: این مشارکت‌ها باعث می‌شود که دوره قبل به شهید رئیسی می‌گفتند «نماینده اقلیت»، می‌خواهیم ببینیم الان چگونه پای صندوق آمده‌اند و چگونه کاندیدا شدند و بعد به نماینده خودشان هم می‌گویند نماینده اقلیت یا می‌پذیرند که صندوق اقلیت و اکثریت را مشخص می‌کند نه نظر من.

وی گفت: به نظر من همه اینها برای ملت بزرگ ایران درس، برای برخی خواص عبرت است و قابلیت درس‌گیری دارد همه ما باید توجه کنیم که هم صدای مردم را بهتر بشنویم و هم خودمان جایگزین صدای مردم نشویم، زیرا مردم در صندوق رای با ما حرف می‌زنند.

سخنگوی دولت یادآور شد: نکته آخر اینکه الان از هر کسی بپرسید نمی‌تواند پیش‌بینی کند که چه کسی رئیس جمهور می‌شود در دوره اول کسی نمی‌توانست پیش‌بینی برای این موضوع داشته باشد. این نشان می‌دهد کسانی که می‌گویند تقلب می‌شود، تقلب شد، از قبل انتخاب می‌کنند، خودشان آمدند پای صندوق و اعتراف کردند که باور نداشتند که تقلب می‌شود و می‌دانستند که تقلب نمی‌شود.

بهادری‌جهرمی اظهار کرد: کسی که علم دارد که تقلب نمی‌شود دوباره در انتخابات شرکت می‌کند کسی که علم دارد صندوق انتخاب می‌کند به انتخابات می‌آید کسی که این علم را ندارد دوباره به انتخابات نمی‌آید و این نشان می‌دهد که آن زمان هم اینگونه نبوده است.

وی ادامه داد: حالا یا کاندیدای آنها رای نیاورده و یا کاندیدایی را که دوست داشتند به دلیل تخلفات یا هر مساله‌ای که داشته در گزینه‌ها نبوده است، چون کاندیدای یا آدم خودشان نبوده می‌خواستند دیگران هم پای صندوق نیایند و به نظر من انتخابات هشتم تیر حرف‌های خیلی زیادی داشت و البته انتخابات پانزدهم تیر هم حرف‌های فراوانی خواهد داشت.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: ما هم شفاف اعلام می‌کنیم با تفاوت‌مان با برخی که از صندوق احترام نمی‌گذارند این است که ما هر کسی را که در هر دوره‌ای از صندوق بیرون بیاید را رئیس جمهور همه مردم می‌دانیم و به رئیس جمهور همه مردم هم احترام می‌گذاریم البته برخی‌ها را بیشتر دعا می‌کنیم بعضی‌ها را هم دعا می‌کنیم بیشتر و بهتر کار کنند. برای ما فرقی نمی‌کند هر کسی از صندوق بیرون بیاید همه ما او را دوست داریم و به او افتخار می‌کنیم و او را رئیس جمهور همه می‌دانیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب