دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 تير 1403 - 10:49
به مناسبت روز جهانی یوفو‌ها؛

چه‌قدر گزارش‌های مربوط به یوفوها قابل اعتماد است؟

چه‌قدر گزارش‌های مربوط به یوفوها قابل اعتماد است؟
اغلب وقتی از موجودات فرا زمینی بحث می‌شود فرازمینی‌هایی هوشمند با فضاپیماهای پیشرفته در ذهن تداعی می‌شود. این در حالی است که اگر حیاتی هم در سیارات فراخورشیدی باشد هیچ بعید نیست در مراحل اولیه شکل‌گیری و به شکل تک‌سلولی باشد.
کد خبر : 920069

خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم ملی؛ عکس‎ها و فیلم‌‏هایشان آدم را به فکر می‎اندازد که خب اگر آن‎ها واقعی نیستند چرا این همه کتاب و داستان و گزارش درباره‎شان وجود دارد؟ اشیای مرموزی که نورهای رنگی عجیبی دارند و ناگهان در آسمان بعضی مناطق پیدا می‎شوند و بعد تا چشم بر هم بزنی غیب‌شان می‎زند.

آن‌ها واقعا ساخته دست موجودات فضایی هستند یا افسانه‎ای توی ذهن ما انسان‎ها که دوست نداریم توی فضا تنها باشیم. یوفو( UFO) حروف اول کلمات انگلیسی به معنای «اشیای پرنده ناشناخته» است و آن قدر برای مردم جهان اهمیت دارد که یک روز در تقویم‌‏ها به نام آن‎ها ثبت شده است.۷۷ سال پیش در این روز، شیئی عجیب در آمریکا از آسمان به زمین سقوط کرد که بعد مشخص شد یکی از بالون‎های نیروی هوایی این کشور بوده اما از آن روز به بعد مردم همیشه خیال می‎کردند ماجرا طور دیگری بوده و پای موجودات فضایی در میان است.

افراد زیادی در کشورهای مختلف داستان‏‎هایی از یوفوها تعریف می‎کنند و می‎گویند آن‎ها را دیده‎اند، بعضی‎هایشان می‎گویند موجودات فضایی از بشقاب‎های پرنده پیاده شده‎اند و روی زمین دنبال چیزی می‎گشتند. اینترنت و کتاب‎‏ها پر است از عکس‎های نامفهومی که یک شیء پرنده را در آسمان یا لابه‎لای بوته و درخت‎ها روی زمین نشان می‎دهند اما هیچ‎کدام از این عکس‎ها و فیلم‎ها دلیل محکمی برای وجود یوفوها نیست، چرا؟ چون بعد از مدتی مشخص شده مثلا فلان شیء پرنده عجیبی که یک نفر گزارش کرده یک هواپیمای سری با شکلی عجیب و غریب بوده یا بعضی از نورهای متحرکی که افراد موقع تاریکی شب در آسمان دیده‏اند ماهواره‏های بیرون از جو زمین بوده‎اند که برای کارهای مخابراتی و جغرافیایی دور سیاره‎مان می‌‏چرخند و گاهی در آسمان شب دیده می‎شوند.

چه‌قدر گزارش‌های مربوط به یوفوها قابل اعتماد است؟

با این حال اگر دوست دارید فکر کنید یوفوها واقعی‎اند و ما در کیهان تنها نیستیم بگذارید یک ماجرای جالب برای‎تان بگویم آن هم این که تا به امروز حدود 4000 سیاره در کهکشان ما یعنی راه شیری کشف شده است که دانشمندان دارند روی‎شان تحقیق می‎کنند و ممکن است حیات در آن‎ها وجود داشته باشد. کیهان بسیار بزرگ است و نمی‌شود کاملا قطعی گفت که ما تنها موجودات هوشمند عالم هستیم اما هنوز باید منتظر پیشرفت علم بمانیم تا شاید بتوانیم پاسخ این سوال بزرگ را پیدا کنیم.

تلسکوپ فضایی «کپلر» و تلسکوپ فضایی «تس» با تمرکز بر سیارات فراخورشیدی ماموریت دارند که سیاراتی را در بیرون از منظومه شمسی شناسایی کنند که شرایطی شبیه به زمین داشته باشند. این تحقیقات برای یافتن حیات احتمالی در گوشه گوشه کهکشان راه شیری، راهی دقیق‌تر و معتبرتر از جست‌و‌جو برای یافتن یوفوهاست. همیشه وقتی بحث از موجودات فرا زمینی به میان می‌آید فرازمینی‌هایی هوشمند با فضاپیماهای پیشرفته در ذهن ما تداعی می‌شود در حالی که اگر حیاتی در سیارات فراخورشیدی پیدا شود ممکن است در مراحل اولیه شکل‌گیری و به شکل تک‌سلولی باشد شاید هم کمی پیشرفته‌تر. به همین خاطر اعتماد کردن به گزارش‌هایی که از یوفوها حکایت دارند نمی‌توانند خیلی موثق باشند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب