استقبال روزافزون مردم از طب ایرانی و نقش آن در تامین سلامت
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، نفیسه حسینی یکتا، در اولین جلسه اجرایی جشنواره طب ایرانی، با اشاره به اهمیت برگزاری چهارمین جشنواره طب ایرانی در بهمن ماه ۱۴۰۳، بر نقش آن در توسعه و ترویج طب ایرانی، تاکید کرد.
حسینی یکتا این جشنواره را فرصتی ارزشمند برای متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقهمندان به طب ایرانی دانست تا ضمن معرفی آخرین یافتهها و دستاوردهای علمی در این زمینه، با ظرفیتهای این طب آشنا شوند.
وی با بیان اینکه طب ایرانی یکی از غنیترین و ارزشمندترین میراث فرهنگی و علمی کشور ما است که قدمتی چند هزار ساله دارد، تصریح کرد: این طب بر پایه حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریها بنا شده و میتواند در کنار طب نوین، نقش موثری در ارتقای سلامت جامعه ایفا کند.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت عنوان کرد: در سالهای اخیر شاهد استقبال روزافزون مردم از طب ایرانی بوده ایم که نشان دهنده اعتماد مردم به این طب و اثربخشی آن در پیشگیری و درمان بیماریها است.
حسینی یکتا تصریح کرد: هدف از برگزاری جشنواره طب ایرانی، معرفی این طب ارزشمند به جامعه و ترویج استفاده صحیح از آن در بین مردم و توسعه علمی و منطقی آن است. همچنین این جشنواره فرصت مغتنمی را برای محققان و پژوهشگران این حوزه فراهم میکند تا یافتهها و دستاوردهای خود را به اشتراک گذارند و از تجربیات یکدیگر بهرهمند شوند.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به استقبال گسترده متخصصان و علاقهمندان از سومین جشنواره طب ایرانی و تنوع محورهای آن، بیان کرد: در سومین دوره جشنواره طب ایرانی چهار بخش علمی، فرهنگ و هنر، دانش آموزی و جوانی جمعیت را داشتیم که از میان ۲۰۳۵ شرکت کننده ۶۳۸ نفر معادل ۴۳ درصد در بخش دانش آموزى، ۳۹۱ نفر معادل ۲۷ درصد در بخش فرهنگ و هنر، ۳۷۱ نفر معادل ۲۵ درصد در بخش علمى و ۷۹ نفر معادل ۵ درصد در بخش ویژه با موضوع جوانى جمعیت شرکت کردند.
وی افزود: با توجه به اهمیت فرزندآورى و ابلاغ سیاست هاى کلى جمعیت، موضوع بخش ویژه جشنواره سوم «جوانى جمعیــت» انتخاب شد. همچنین وجود بخش دانش آموزى، بــا توجه به نقــش آفرینى دانش آموزان و معلمان در پیشبرد اهداف مرتبط با اصلاح ســبک زندگى بر اســاس آمــوزه هاى طب ایرانى، مورد اســتقبال بى نظیر شرکت کنندگان قرار گرفت، که جزو نقاط قوت جشنواره سوم بود.
حسینی یکتا ابراز امیدواری کرد که جشنواره چهارم با مشارکت پژوهشگران و علاقهمندان به این حوزه باشکوهتر از قبل برگزار میشود تا گامی مهم در جهت حفظ و احیای طب ایرانی، این میراث ارزشمند ملی، باشد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در پایان از تمامی علاقهمندان به این حوزه دعوت کرد تا با شرکت در چهارمین جشنواره طب ایرانی، به ارتقای این طب ارزشمند کمک کنند.
انتهای پیام/