دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 تير 1403 - 12:05

مخالفت ده‌ها سرباز ذخیره ارتش اشغالگر با خدمت نظامی در غزه

مخالفت ده‌ها سرباز ذخیره ارتش اشغالگر با خدمت نظامی در غزه
ده‌ها سرباز ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی مخالفت خود را با بازگشت به خدمت نظامی در نوار غزه اعلام و اولین نامه مخالفت با خدمت نظامی را امضا کردند.
کد خبر : 919048

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا،  روزنامه هاآرتص نوشت: ۴۲ سرباز ذخیره که طی جنگ کنونی در ارتش خدمت کرده بودند، اواخر مه اولین نامه مخالفت با خدمت نظامی از زمان آغاز جنگ را امضا کردند. ۱۰ تن از آنها این نامه را با نام کامل خود و بقیه با حروف اول نام خود امضا و تاکید کردند ۶ ماهی که در جنگ غزه شرکت کرده بودند به آنها ثابت کرد که تنها اقدام نظامی اسرا را آزاد نخواهد کرد.

تل‌آویو پیش بینی کرده که حدود ۱۲۰ اسیر اسرائیلی در غزه باشند. حماس کشته شدن بیش از ۷۰ تن از آنها در حملات رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

سربازانی که این نامه را امضا کردند، تاکید کردند: ما به خدمت نظامی در غزه باز نخواهیم گشت حتی اگر مجبور شویم برای موضعمان بهایی بدهیم.

این سربازان مخالفت خود را با حمله زمینی به شهر رفح اعلام و تاکید کردند: این حمله علاوه بر اینکه زندگی ما و زندگی بی‌گناهان در رفح را در معرض خطر قرار داد، هرگز اسرای اسرائیلی را زنده باز نخواهد گرداند. یا رفح یا اسرا. ما اسرا را انتخاب می‌کنیم. برای همین بعد از تصمیم ورود به رفح به ضرر معامله اسرا، ما سربازان ذخیره اعلام می‌کنیم که وجدانمان اجازه نمی‌دهد زندگی اسرا را نادیده بگیریم.

در ماه مه حماس و گروه‌های فلسطینی با طرح پیشنهادی مصر و قطر برای آتش بس غزه موافقت کردند، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با این توافق مخالفت کرد و مدعی شد که شروط اسرائیل را برآورده نمی‌کند.

بر اساس گزارش روزنامه هاآرتص، ۱۶ تن از افرادی که این نامه را امضا کردند در اطلاعات، هفت نفر در فرماندهی جبهه داخلی، ۲ نفر در یگان‌های ویژه و بقیه در یگان‌های پیاده نظام، مهندسی و زرهی خدمت می‌کنند.

یکی از این افراد که «تال فاردی» نام دارد و ۲۸ ساله است، اعلام کرد که اگر برای خدمت در شمال اراضی اشغالی فراخوانده شود به ارتش می‌پیوندد، اما مجددا در غزه نمی‌جنگد.

«مایکل عوفر زیو» ۲۹ ساله به روزنامه هاآرتص گفت وی زمانی که در یک مقر نظامی بود و جنگنده‌های اسرائیل را مشاهده می‌کرد که غزه را بمباران می‌کنند احساس سردرگمی کرد.

وی افزود: بسیار سخت بود که مشخص کرد چه چیزی توجیه شدنی و چه چیزی غیر قابل توجیه است. اینجا ۳۰ هزار نفر به صورت مستقیم کشته نمی‌شوند بلکه در حملات هوایی بیشتر آنها زیر آوار‌ها دفن می‌شوند. من دیدم که به خاطر یک بمب چه تعداد زیادی از غیرنظامی کشته می‌شوند. ارتش هر کاری را برای تحقق اهداف خود می‌کند. به آتش کشیدن ساختمان‌ها بدون وجود ضرورت عملیاتی با دستورات نظامی و ارزش‌های ارتش مغایرت دارد، اما عملا ساختمان‌ها منفجر و تخریب می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته