دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بهره‌برداری از بزرگ‌ترین بیمارستان مادر و کودک در جنوب شرق ایران

بهره‌برداری از بزرگ‌ترین بیمارستان مادر و کودک در جنوب شرق ایران
بزرگ‌ترین مرکز مادر و کودک کشور در ایرانشهر با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره‌برداری رسید.
کد خبر : 914572

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، بزرگ‌ترین مرکز مادر و کودک کشور در ایرانشهر امروز شنبه با حضور بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره‌برداری رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در مراسم افتتاح این بیمارستان گفت: قرار بود در دومین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان بزرگترین بیمارستان مادر و کودک کشور با ۱۱۴ تخت بستری، بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ مترمربع مساحت در۲ طبقه در ایرانشهر به دست شهید آیت الله رئیسی به بهره‌برداری برسد اما تقدیر به گونه ای دیگر رقم خورد.

صالح الدین بویا با بیان اینکه برای ساخت این بیمارستان بیش از ۲ هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال از زمان ساخت تا تجهیز هزینه شده است، افزود: برای تکمیل این پروژه ملی هیچ محدودیت مالی وجود نداشته که بهره برادری از این پروژه تحولی عظیم در حوزه درمان جنوب شرق کشور ایجاد می‌کند.

وی تصریح کرد: دستیابی به بالاترین کیفیت خدمات زنان _ زایمان از طریق سیستم زایمان LDR که پرطرفدار ترین روش در دنیا است بدون شک تاثیر بسزایی در عملکرد مطلوب ماما و پزشک دارد.

بویا ادامه داد: یکی از ملزومات اجرای این طرح ایجاد بستر مناسب و امن جهت زایمان برای بانوان این کشور و بهره‌مندی آنها از امکانات به‌روز دنیا است که از جمله مزایای این روش نسبت به زایشگاه سنتی می‌توان به حداقل رسیدن جا به جایی مادر، حفظ شدن حریم شخصی مادر به بهترین شکل، افزایش تمایل مادر به انجام زایمان طبیعی و پیشگیری از ترس و هراس مادر، به حداقل رساندن عوارض و مرگ ومیر نوزادان و ارتقای وضعیت اقتصادی بیمارستان ایران نام برد.

وی با اشاره به اینکه مادر پس از پذیرش مراحل آمادگی پیش از زایمان(درد)، زایمان و پس از زایمان را در یک مکان سپری می‌کند که از این راه جابه جایی مادر به حداقل می‌رسد، عنوان کرد: به دلیل وجود فضای کافی جهت تحرک مادر در هر اتاق از راه رفتن مادر در راهروها جلوگیری همچنین به جز حضور همراه مادر بنا به درخواست خودش و مامای عامل سایر افراد در این محل حضور ندارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر افزود: با توجه به وجود فضایی امن با امکانات مناسب از جمله حمام، کمد و فضای استراحت بیمار و حفظ حریم شخصی وی و حضور مامای همراه در تمام مدت طول لیبر، فرایند زایمان طبیعی روحیه بیماری را به مادر القا نمی کند و خللی در آسایش روانی وی ایجاد نمی شود و این امر سبب فرهنگ‌سازی در زمینه سلامت مادر و فرزند است که می‌تواند مادران را در تصمیم‌گیری و انتخاب زایمان طبیعی و آنچه که با سلامت خود و فرزندش ارتباط تنگاتنگی دارد یاری رساند.

وی به وجود تخت‌های احیا پیشرفته نوزادان و تمامی امکانات لازم برای احیای نوزاد اشاره کرد و گفت: این امر می‌تواند مرگ و میر نوزادان را به حداقل رساند همچنین به سازی خدمات هتلینگ زایمان مرکز درمانی سبب افزایش تقاضای زایمان در این مرکز و در نتیجه ارتقای وضعیت اقتصادی موجب می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت بهداشت
ارسال نظر
هلدینگ شایسته