وجود بیش از 490 شرکت دانشبنیان در حوزه فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی
هلن پورمظاهری مدیرعامل یک شرکت صنعتی در حاشیه رویداد صدرا در دانشگاه آزاد شهرقدس به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: ظرفیتهای زیستشناسی از مهمترین بخشهای تأثیرگذار در رونق اقتصادی بسیاری از کشورهاست که توجه به آن در ایران نیز به دلیل وجود ظرفیتهای بالقوه طبیعی، ضروری است.
وی با بیان اینکه امروزه کار و فعالیت شکل تازهای به خود گرفته و به سوی کارفرمایی و خوداشتغالی در حرکت است، اضافه کرد: در این شرایط خطیر کارآفرینی و کارآفرینان نقش کلیدی در روند توسعه و پیشرفت اقتصادی جوامع مختلف ایفا میکنند.
این کارشناس حوزه صنعت غذایی ادامه داد: تعداد ۴۹۷ شرکت دانشبنیان در حوزه فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی در ایران وجود دارد؛ اما حجم بسیار کمی در حوزه فناوری فعال هستند.
پورمظاهری افزود: توسعه فرهنگ کارآفرینی نوآورانه، تجاریسازی دستاوردهای تحقیقاتی و افزایش تولید محصولات دانشبنیان حوزه بیوتکنولوژی باید بهمنظور ارائه خدمات تخصصی و عمومی تقویت و شتابدهندهها برای حمایت کسبوکارهای نوپا راهاندازی شود.
وی عنوان کرد: اشتیاق و تعهد، نگرش مثبت به ریسک، اخلاق حرفهای، انعطافپذیری، همکاری و ارتباطات مؤثر، پایداری و بهروز ماندن ازجمله ویژگیهای لازم کارآفرینی در علوم زیستی است و شرکتهای موفقی در این صنعت فعال هستند.
انتهای پیام/